Tipsa en kompis

2018-01-11

"Har varit många och långa diskussioner"

Beslutet att häva avstängningen för den sexbrottsmisstänkte spelaren har varit komlicerat för Malmö FF.Den utdragna rättsprocessen är en starkt bidragande faktor bakom beslutet.– Det har varit många och långa diskussioner, säger MFF:s vd Niclas Carlnén.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

20:49

Rosenberg räddade MFF från nytt fiasko

På väg mot ett nytt fiasko.Då räddade Markus Rosenberg sitt Malmö FF med två mål.– Han levererar ännu en gång, säger experten Erik Edman i C More efter 3-1-segern.

Tipsa en kompis

15:43

Malmös drag: "Jag ser det inte som en kris..."

Måstematch mot BP på stadion.Då har Malmö FF ändrat träningsupplägg för att bryta trenden med tre raka utan seger.–Jag ser det inte som en kris, säger MFF:s tränare Magnus Pehrsson.

Tipsa en kompis

10:30

Malmö FF måste se sig själva i spegeln

AIK vann och Hammarby är fortsatt obesegrat högst upp i serien.Men inför hemmamötet med BP ska Malmö FF inte titta mot tabelltoppen.Man ska titta sig i spegeln.

Tipsa en kompis

Igår 14:42

Pehrsson: ”Klart det spetsar oss”

Ett skadedrabbat Malmö FF föll tungt senast.Men till hemmamötet med nykomlingen Brommapojkarna får MFF tillbaka två spelare, Eric Larsson och Arnor Traustason.– Det är klart att det ger oss fler möjligheter och i nuläget spetsar oss, säger MFF:s tränare Magnus Pehrsson.

Tipsa en kompis

Friday 20 April

"Då får du jäkla problem i omklädningsrummet"

Nia i allsvenskan, tre raka utan seger.Nu talar lagkaptenen Markus Rosenberg ut om stormen kring Malmö FF.–Det är klart det blir en jäkla stor grej. Och det ska vara en jäkla stor grej. Det är den pressen vi sätter på oss själva, säger Rosenberg.

Tipsa en kompis

Friday 20 April

Malmö FF:s försvar efter tunga kritiken

Sämsta allsvenska starten på elva år.Men Malmö FF tvekar inte om sin nya strategi med färre etablerade spelare och fler unga egna talanger.– Den linjen vi valt känner vi jättestort förtroende för, säger Malmö FF:s vd Niclas Carlnén.

Tipsa en kompis

Friday 20 April

”Det var detta jag behövde”

Dennis Hadzikadunic hoppas på en snabb comeback efter sin fotskada.Och den utlånade Malmö FF-backen stortrivs i Trelleborg.– Allt har varit positivt. Det är detta jag behövde och detta jag får, säger 19-åringen.

Tipsa en kompis

Thursday 19 April

Halmstadspelare hotades – nu läggs utredningen ner

I oktober anmälde en spelare i Halmstads BK att han erbjudits pengar och hotats inför bortamötet med Malmö FF för att påverka matchens utgång.Nu läggs förundersökningen kring den misstänkta matchfixningen ner.