Tipsa en kompis

2018-01-11

Kravet på Dif efter succén

Från ratad i Djurgården till en A-landslagsplats och en nyckelroll i klubblaget.Jesper Karlströms fotbollsliv har tvärvänt.Nu berättar mittfältaren om tunga tiden i Djurgården, korta utlåningen till BP, när det vände, kvällens match mot Danmark - och förhandlingarna om ett nytt kontrakt med Djurgården.- Om jag ska förlänga måste de visa i kontraktet att de ser mig som en viktig spelare, säger han.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Djurgårdens IF

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 17 January

"Det har jag extremt svårt för – värdelöst"

De allsvenska topplagen rustar både stort och med kraft inför säsongen.Många undrar hur Djurgårdens plan ser ut och hur man ersätter förlorade nyckelspelare.För SportExpressen berättar Bosse Andersson om åren som sportchef, AIK och Malmö FF kapprustning samt vilken tränare det varit tuffast att sparka.– Det var tufft, men jag är glad över att vi har en god relation i dag, säger han.

Tipsa en kompis

Monday 15 January

Dom om Traustasons skada på tisdagen

På tisdagen ansluter Arnor Traustason till Malmö.Då kommer också skadedomen för den nyvärvade MFF-stjärnan.–Det klarnar när han är här på plats, säger MFF-tränaren Magnus Pehrsson.

Tipsa en kompis

Friday 12 January

Kompetens som MFF skrikit efter

Sören Rieks till Malmö FF är en väldigt vettig värvning som ger Magnus Pehrssons lagbygge den bredare spetskompetens man skrikit efter.Samtidigt är det en smärtsam käftsmäll för alla Blåvittsupportrar.Och en talande bild av statusläget mellan Sveriges två framgångsrikaste klubbar genom tiderna.

Tipsa en kompis

Monday 8 January

Läget påminner om senast MFF missade SM-guldet

För ett år sedan var Magnus Pehrsson ny.Nu måste han bygga ett nytt lag.Senast Malmö FF stod för en liknande utmaning var 2015.Det är enda gången de sista fem åren som MFF inte vann SM-guld

Tipsa en kompis

Monday 8 January

"Blev ledsen när jag fick beskedet"

I september skrev Anders Christiansen på ett femårskontrakt med Malmö FF –förra veckan såldes han för cirka 12 miljoner kronor.Nu berättar MFF-tränaren Magnus Pehrsson om känslorna vid försäljningen och MFF:s framtida mittfält.– Det är klart att den trupp vi har i dag kommer att förstärkas, säger MFF-tränaren.

Tipsa en kompis

Monday 8 January

17-åriga nyförvärvet: "Tror själv på speltid"

Han lämnade Sverige redan som 16-åring för ett utlandsäventyr i Groningen.Nu är Hampus Finndell tillbaka i Stockholm för att sätta avtryck med Djurgården.Möt 17-åringen som siktar på att slå sig in startelvan redan i år.– Det upp till mig att bevisa att jag förtjänar att spela, säger han.

Tipsa en kompis

Monday 8 January

"Vi har koll på det vi vill förstärka..."

Djurgården kickade i gång fotbollssäsongen ute på Bosön på måndagen.På plats fanns klubbens nyförvärv - som körde hela passet.Men Özcan Melkemichel tycker dock att det finns plats för ytterligare förstärkningar.– Vi har bra koll på positionerna som vi vill förstärka, säger han.

Tipsa en kompis

Sunday 7 January

”Rosenberg blir ännu viktigare nu”

Malmö FF har tappat flera nyckelspelare från förra årets guldlag i vinter.Magnus Pehrsson vill se fler värvningar, men känner inte någon stress.– Det är klart att vi hade hoppats att det inte skulle bli fullt lika stor omsättning, säger MFF-tränaren till podcasten Tilläggstid.