Tipsa en kompis

2018-01-11

Hyséns kamp – för sjuka Saga, 4

Fyraåriga Saga från Kungsbacka är dödligt sjuk i cancer.Nu får hon stöd av fotbollsstjärnan Tobias Hysén, 35.– Det skar rakt in i hjärtat på mig. När man har barn själv så förstår man hur fruktansvärt det här beskedet måste vara, säger Hysén.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

10:00

”Blev väldigt överraskad när jag läste det om BP”

Problem på och utanför planen för både IFK Göteborg och Brommapojkarna.Nu möts lagen i en ödesmatch.– Jag blev väldigt överraskad när jag läste det om BP, säger Carl Starfelt, 24.

Tipsa en kompis

Igår 18:07

Olssons besked – om framtiden i Djurgården

Jonas Olsson lämnar Djurgården efter säsongen.35-åringen gav tydliga besked om sin framtid efter 0-0-derbyt mot AIK.– Vi har ingen dialog alls om framtiden, säger Olsson.

Tipsa en kompis

Saturday 20 October

”Paka”: Jag ska inte ljuga...

IFK Göteborg byter spelsystem till klassiska 4-4-2.Frågan är hur det påverkar Patrik Karlsson Lagemyr, 21.– Det har gått lite sämre i höst, men det är bara att knyta näven, säger han.

Tipsa en kompis

Friday 19 October

Succétränaren bekäftar: ”IFK har visat intresse”

IFK Göteborg uppges vilja ha Gif Sundsvalls assisterande tränare Ferran Sibilia.Nu bekräftar spanjoren att kontakt förekommit.– De har visat intresse, men det är inget konkret, säger han till Sundsvalls Tidning.

Tipsa en kompis

Wednesday 17 October

Succétränaren jagas av allsvenska rivalen

Succén i Sundsvall har gett eko i fotbollsallsvenskan.Nu skriver Göteborgs-Posten att IFK Göteborg är ute efter Gif Sundsvalls assisterande tränare Ferran Sibila.– Mitt fokus är att se till att vi avslutar de här fem matcherna med Sundsvall på ett så bra sätt som möjligt. Sedan ska jag ta mig tid och fundera på hur jag ska göra, säger Sibila till GP.

Tipsa en kompis

Wednesday 17 October

Blåvitts krislösning inför ödesmatchen

GÖTEBORG. Fyra spelare i backlinjen och två anfallare.När IFK Göteborg tränar inför ödesmatchen mot Brommapojkarna är det med en traditionell blåvit uppställning.– Nu handlar det i första hand om att nå ett kortsiktigt resultat. Vi gör vad som behövs för att klara kontraktet, säger tränaren Poya Asbaghi.

Tipsa en kompis

Sunday 14 October

”Man kan inte byta laget varje fönster”

Från en anonym tillvaro i akademin till hetluften i en krisande storklubb.Nye sportchefen Jonas Olssons filosofi är tydlig.– Man kan inte byta ut laget varje fönster, säger 48-åringen.

Tipsa en kompis

Saturday 13 October

Profilerna som kan ta över efter Mats Gren

IFK Göteborgs sportchef Mats Gren, 54, fick sparken efter flera turbulenta år.Nu är klubben på jakt efter en permanent ersättare.GT:s har listat tänkbara kandidater, utan inbördes rangordning.