Tipsa en kompis

2018-01-12

"Ingen väntar sig att Zlatan ska stanna..."

Den skadade Zlatan Ibrahimovic saknades på Manchester Uniteds träningsläger i Dubai.Samtidigt uppger den engelske journalisten Duncan Castles att Zlatan kan lämna Manchester United i redan i mars.–Ingen väntar sig att han ska stanna längre än den här säsongen, säger James Robson, fotbollsjournalist på Manchester Evening News.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

00:08

Zlatan: "Sverige är bättre utan mig..."

Det blir ett VM utan Zlatan Ibrahimovic.Men Sverige klarar sig fint ändå, menar 36-åringen själv.– De är bättre utan Zlatan, säger han till den mexikanska tidningen Univision.

Tipsa en kompis

19:24

"En löjlig attityd – det är respektlöst"

Zlatan Ibrahimovic kommer inte till VM.Nu sågas 36-åringen för sina reklamuttalanden om en comeback i den svenska landslagströjan.– En löjlig attityd och respektlöst mot de andra svenska spelarna, säger den italienske fotbollsexperten Tancredi Palmeri.

Tipsa en kompis

14:48

”Vi har inget med det här att göra”

Zlatan Ibrahimovic kommer inte att spela i VM, meddelar landslaget.Men det är inte samarbetet med spelbolaget Bethard som stoppar 36-åringen."Hade han velat spela hade vi inte stått i vägen på något sätt", skriver marknadschefen Jan Lindow i ett sms till SportExpressen.

Tipsa en kompis

14:16

Officiellt: Zlatan spelar inte VM

Nu har vi ett definitivt besked från Zlatan Ibrahimovic.Han har meddelat landslaget att han inte kommer att göra en comeback – och därmed inte spela VM i sommar.– Jag pratade med Zlatan i tisdags. Han meddelade att han inte ändrat sig angående landslagsspel – det är nej som gäller, säger landslagschefen Lars Richt i ett pressmeddelande.

Tipsa en kompis

14:15

Ibrahimovic nej till landslaget står fast

Zlatan Ibrahimovic har sedan tidigare tackat nej till spel i landslaget – och han har inte ändrat sig.

- Jag pratade med Zlatan i tisdags. Han meddelade att han inte ändrat sig angående landslagsspel – det är nej som gäller, säger landslagschefen Lars Richt.

Tipsa en kompis

Wednesday 25 April

Bråk kring statyn – konstnären rasar

Statyn av Zlatan Ibrahimovic står fortfarande inte utanför Friends arena.Nu riktar konstnären Peter Linde kritik mot Svenska fotbollförbundet.– Det är ett kompakt antiklimax. Jag var så inställd på att den skulle resas den 20 november men sen blev det ingenting, det är ganska egendomligt, säger Linde till Aftonbladet.

Tipsa en kompis

Wednesday 25 April

Granqvist: ”Zlatan borde säga det...”

Landslagskaptenen Andreas Granqvist har ingen åsikt om Zlatan Ibrahimovic eventuella medverkan i VM.Däremot vill han att LA Galaxys anfallsstjärna ger ett klart besked.

Tipsa en kompis

Wednesday 25 April

Zlatans vassa pik – till Janne Andersson

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att hinta om fotbolls-VM.I 36-åringens nya reklamfilm för Samsung skickar han en vass passning till den svenske förbundskaptenen Janne Andersson.