Tipsa en kompis

2018-01-12

"Redo med jättesumma – kan nu offra Ronaldo"

2014 plockade Real Madrid in VM-kungen James Rodriguez.Han slutade som en flopp - och efter det slutade Real jaga galacticos-värvningar.Men nu ser Champions League-mästarna ut att ändra inriktning på silly-marknaden igen.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Real Madrid

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 13:22

Kräver att få lämna – efter succén i VM

Mateo Kovacic har precis firat VM-silvret med Kroatien.Nu ska han vara trött på sin situation i Real Madrid – och kräva att få lämna den spanska storklubben.

Tipsa en kompis

Igår 10:50

Uppgift: Han ska ersätta Ronaldo

Real Madrid verkar ha hittat Ronaldos ersättare.Enligt Marca handlar det om argentinske Mauro Icardi från Inter.

Tipsa en kompis

Friday 20 July

Dolda budskapet – i Ronaldos bild?

Under gruppspelet i VM gjorde Cristiano Ronaldo fyra mål och pressade Lionel Messi rejält i frågan om vem som är världens bästa fotbollspelare.Nu ger han ännu en pik till rivalen – den här gången på sin Instagram.

Tipsa en kompis

Friday 20 July

Neymars svar på Real Madrid-ryktet

Neymars omedelbara framtid förutspåddes bli en av sommarens stora följetonger.Men nu verkar brassen ha fattat ett definitivt beslut.

Tipsa en kompis

Friday 20 July

Chelseas krisplan – vädjar till Arsenal

Thibaut Courtois ser ut att komma allt närmre en flytt till Real Madrid.Då förlitar sig Chelsea på att en gammal rival kan hjälpa till.

Tipsa en kompis

Thursday 19 July

Ronaldos sjuka dricks – under lyxsemestern

Cristiano Ronaldo firar övergången till Juventus.Till den grekiska lokalbefolkningens stora glädje.Under en semester i landet lämnade världsstjärnan ett sexsiffrigt belopp i dricks till hotellpersonalen, enligt Daily Mail.

Tipsa en kompis

Wednesday 18 July

Uppgifter: Stjärnan "timmar" från Real

Det rör på sig i den internationella målvaktscirkusen.Enligt AS är Thibaut Courtois timmar från att skriva på för Real Madrid.Men vissa problem kvarstår innan en affär kan bli av.

Tipsa en kompis

Wednesday 18 July

Klart: Ronaldo missar mötet med Juventus

Cristiano Ronaldo är på plats i Turin och ska börja träna med sin nya klubb Juventus den 30 juli.Men under lagets kommande träningsläger i USA kommer inte den portugisiske fotbollsstjärnan att vara med, skriver ESPN.