Tipsa en kompis

2018-01-12

Tunga kritiken – mot Hamrén

Janne Andersson har blivit hyllad av både medierna och landslagsspelarna.Nu har veteranerna Kim Källström och Andreas Granqvist talat ut om skillnaden mellan Andersson och föregångaren Erik Hamrén.– Janne är väldigt skicklig på att hantera medierna. Som människa är han en total kontrast mot Erik, säger Källström i Kanal 5-dokumentären "Miraklet i Milano".

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Milan

Grundat år: 1899

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

17:06

Vann titeln med Zlatan – är klar för superettan

Hans cv innehåller klubbar som Inter och Porto.Nu kan Pelé även skriva in AFC Eskilstuna på meritförteckningen.– Jag fick en möjlighet att komma till Sverige och jag tog den, säger Pelé till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Igår 13:45

Zlatan: ”Då hade jag varit president”

Zlatan blev hjälte på nytt för sitt LA Galaxy.
Efteråt fick han frågan på villet sätt han förändrat den amerikanska fotbollskulturen.
– De har tur att jag inte kom till USA för tio år sedan. I så fall hade jag varit president i dag, svarade svensken och rev ner skrattsalvor.

Tipsa en kompis

Igår 09:24

Kaxiga orden som får alla att skratta

Hur har Zlatan Ibrahimovic förändrat den amerikanska fotbollskulturen?Svaret är enkelt – enligt Zlatan själv.– De har tur att jag inte kom hit för tio år sedan. Då hade jag varit president i dag, säger han efter nattens vinst.

Tipsa en kompis

Igår 06:23

Zlatan målskytt på nytt – trea i skytteligan

Zlatans fina form i MLS fortsätter. I regnet på Talen Energy Stadium i Philadelphia stod svensken för en assist och ett nytt mål när LA Galaxy vann på nytt.

Tipsa en kompis

Igår 06:18

Zlatan avgjorde för Galaxy i natt

Zlatan Ibrahimovic gjorde sitt elfte mål för säsongen när hans LA Galaxy vann över Philadelphia Union med 3–1. Han ligger därmed på tredje plats i MLS:s skytteliga.

Tipsa en kompis

Saturday 21 July

Här är doldisen som överglänser Zlatan

Zlatan Ibrahimovic har ett starkt målfacit i MLS – men historiskt sett är en annan debutant vassare. Det rör sig om Atlanta Uniteds Josef Martinez.

Tipsa en kompis

Friday 20 July

Uefas avstängning av Milan upphävs

Uefa stängde av italienska storklubben Milan från Europa League-spel kommande säsong. Klubben överklagade beslutet hos Cas, idrottens skiljedomstol, och har nu fått gehör.

Tipsa en kompis

Friday 20 July

Klart: Milan kommer spela Europa League

För några veckor sedan kom domen att Milan inte skulle få spela Europa League.Nu hävs beslutet – efter deras överklagan, det bekräftas på CAS hemsida.