Tipsa en kompis

2018-01-12

EM-stjärna gripen för gruppvåldtäkt

Steve Marlet spelade EM för Frankrike och proffsfotboll i Premier League.Nu utreds legendaren för en gruppvåldtäkt på en minderårig, rapporterar The Sun.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

16:00

Djurgården förstärker från Manchester City

Djurgården förstärker offensiven och värvar Julia Spetsmark, senast i Manchester City.– Jag är väldigt glad, säger sportchefen Joel Riddez till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

09:32

Sågas efter insatsen: ”Gammalt och trögt”

Det stormar alltmer kring José Mourinho i Manchester United.Nu sågas portugisen för storlagets insats i vänskapsmatchen mot San José Earthquakes.

Tipsa en kompis

08:16

”Gläds av att se andra misslyckas och lida”

Loris Karius fick rollen som syndabock när Liverpool förlorade Champions League-finalen.Efter gårdagens förlust väcktes kritiken på nytt – och målvakten valde då att svara på sin Instagram.”Jag känner för er”, skriver Loris Karius.

Tipsa en kompis

00:14

Pulisic hjälten på hemmaplan – Dortmund fick revansch på Klopp

Amerikanen Christian Pulisic gjorde två mål på hemmaplan i Charlotte när Borussia Dortmund vände 1-0-underläge till seger 3-1 mot Liverpool. Alexander Isak blev inbytt i paus.

Tipsa en kompis

00:00

Man United redo med jättebud – på VNL-rival

Det är redan hård kamp om mittbackplatserna i Manchester United.Och nu uppger Daily Mail att klubben är beredd att betala runt 700 miljoner kronor för att köpa Harry Maguire från Leicester.

Tipsa en kompis

23:08

Galna prislappen – på Anthony Martial

Anthony Martial är en jagad man.Med ett år kvar på sitt kontrakt uppvaktas han av såväl Chelsea som Bayern München.Problemet? Hans prislapp.

Tipsa en kompis

Igår 18:56

”Tycker inte att jag förtjänar de orden”

Häckens tränare Andreas Alm anklagade DIF-kaptenen Jonas Olsson för att ha velat döda Alexander Jeremejeff när Häcken mötte DIF under söndagen.Nu svarar Olsson på kritiken.– Tycker inte jag förtjänar de orden, säger Jonas Olsson.

Tipsa en kompis

Igår 18:10

”Det är nog lite andra regler här”

Sebastian Larsson gjorde allsvensk debut som 33-åring - och det slutade med en 5-1-vinst.Nu ser Larsson fram emot fortsättningen där det tuffa spelschemat inte bekymrar hemvändare.- Det är bara att köra så mycket som det går.