Tipsa en kompis

2018-01-12

Dahlkvist klar för allsvenskt topplag

Örebro rasade ur damallsvenskan.Nu har lagets stora stjärna hittat en ny klubbadress.Lisa Dahlkvist är klar för toppklubben Eskilstuna United.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Örebro

Grundat år: 1908

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 20 January

Avslöjas allsvenska stjärnans flytt här?

Maic Sema, 29, lämnade Örebro i höstas.Nu kan Semas karriär fortsätta i Indien, uppger Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Monday 15 January

Alvbåge på väg bort från Blåvitt

GÖTEBORG. John Alvbåge, 35, är på väg bort från IFK Göteborg.Målvakten saknades på dagens träning.Enligt GT:s uppgifter är han nära att göra klart med en ny klubb.– Han är ute och flyger och far, säger Blåvitts tränare Alf Westerberg.

Tipsa en kompis

Friday 12 January

Blåvitt-spelarnas hån – efter känsliga bytet

Sören Rieks är klar för Malmö FF.Efter den infekterade övergången har de gamla lagkamraterna visat sitt missnöje mot danskstjärnan på sociala medier.Flera spelare, däribland profiler som John Alvbåge, Sebastian Eriksson och David Boo Wiklander, har lagt upp bilder på en orm på Instagram.

Tipsa en kompis

Sunday 7 January

Sverige-Estland

Inhoppande Kalle Holmberg var het. Sverige vann inte årets första landskamp men Holmbergs mål gav 1-1 mot Estland i Abu Dhabi.

- Hade det varit en tävlingsmatch hade jag inte varit glad för ett X. Men det är fantastiskt roligt med den andra halvleken vi gör, säger förbundskapten Janne Andersson som rosade arbetsinsatsen.

Tipsa en kompis

Sunday 7 January

Holmberg räddade oavgjort för Sverige

Sverige var i brygga mot Estland.Men IFK Norrköpings skyttekung Kalle Holmberg hoppade in och räddade 1–1 för Sverige i årets första landskamp.

Tipsa en kompis

Sunday 7 January

Örebro värvar ny målvakt

Örebro förstärker inför den allsvenska säsongen.22-åriga målvakten Mathias Karlsson är klar för klubben för de närmsta två säsongerna.– Vi har letat efter en utvecklingsbar målvakt som startat regelbundet i sin klubb samt har erfarenhet från seniorfotboll, säger ÖSK:s sportchef Magnus Sköldmark till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Wednesday 27 December

Allsvenska klubben värvar från division två

Örebro SK förstärker laget inför 2018.Den 20-årige mittfältaren Simon Amin är klar för klubben.Amin har skrivit på ett treårskontrakt.– Det ska bli riktigt kul att jobba med Simon, säger ÖSK:s tränare Axel Kjäll till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Wednesday 27 December

Axén kan ta över i allsvenska klubben

Efter att ha lämnat Örebro blev Alexander Axén expert för C More.Men nu kan han vara på väg tillbaka som tränare. Enligt Nerikes Allehanda ska Axén nämligen vara aktuell att ta över efter Jakob Michelsen i Hammarby.