Tipsa en kompis

2018-01-12

Miljardaffären blir av – redan i vinter

Liverpool sålde Coutinho till Barcelona för en jättesumma.Nu kan hans ersättare vara på väg till Anfield.Enligt journalisten Chris Williams kan Red Bull Leipzigs Naby Keita bli klar för Liverpool redan på söndag i en potentiell miljardaffär.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

FC Barcelona

Grundat år: 1899

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 25 April

”Om ni tycker så... skriv det, säg det”

Mohamed Salahs insats mot sitt gamla lag Roma i den första Champions League-semifinalen lämnar ingen oberörd.Lagkamraterna i Liverpool hyllade honom till skyarna - och tidningarnas skribenter är eniga om att Liverpool-spelaren levde upp till hajpen.”Som att titta på en utklädd Messi”, skriver förre storspelaren Martin Keown i Daily Mail.

Tipsa en kompis

Tuesday 24 April

Uppgifter: Pep ska locka Iniesta till City

Andres Iniesta skrev på ett livstidskontrakt med Barcelona i höstas.Nu kan han lämna klubben – för Manchester City.Spanjorens tidigare tränare Pep Guardiola försöker nämligen övertala honom att flytta till England, skriver AS.

Tipsa en kompis

Tuesday 24 April

Har någon stavat fel på Juve-Barcelona?

Liverpool mot Roma.I en annan fotbollsvärld lät det som en semifinal i Champions League, men 2018 undrar man om någon stavat fel på Juventus-Barcelona.

Tipsa en kompis

Saturday 21 April

Ikonens avsked (?) i Barcas finalkross

Det kan ha varit den sista showen.Och vilken föreställning det blev.Andres Iniesta blev målskytt och fick fira sin 31:a titel när hans Barcelona krossade Sevilla i Copa del Reyfinalen.

Tipsa en kompis

Thursday 19 April

720 miljoner för United-floppen

Anthony Martial verkar inte trivas på Manchester Uniteds bänk.Något Barcelona vill åtgärda.Enligt Daily Mail kommer de spanska jättarna försöka värva fransmannen i sommar.

Tipsa en kompis

Wednesday 11 April

”Det är den största förnedringen någonsin”

Roma lyckades vända ett till synes ointagligt underläge och slå ut favoriterna Barcelona ur Champions League.Nu sågas det spanska storlaget i hemlandet.

Tipsa en kompis

Tuesday 10 April

En kväll i glödande rött – vi som var där kommer aldrig glömma

ROM. En vändning som få trodde på.En historisk seger för Roma.Ett smärtsamt uttåg för Barcelona.En kväll i glödande Roma-rött, som vi som var där aldrig glömmer.

Tipsa en kompis

Tuesday 10 April

Avslöjar genidraget bakom jätteskrällen

Det såg omöjligt ut på förhand.Men Roma stod för säsongens skräll när de vann med 3-0 och slog ut Barcelona - efter ett genidrag av tränaren Eusebio Di Francesco.– Han kom på uppställningen för två dagar sedan, säger Daniele de Rossi enligt Football Italia.