Tipsa en kompis

2018-01-13

Kaos när misstänkte MFF-spelaren tränade

Den sexbrottsmisstänkte Malmö FF-spelaren gjorde i dag sin första träning med klubben sedan MFF upphävt avstängningen mot honom.Då utbröt kaosscener sedan supportrarna vädrat sitt missnöje.– Supportrar sparkade bollar efter honom och det skreks glåpord. Det var kaos, säger ett vittne.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 09:04

"ÖFK-stjärnan på väg till utlandet"

Fouad Bachirou har lämnat för Malmö FF.Nu kan Östersund vara på väg att tappa ytterligare en tung pjäs.

Tipsa en kompis

Saturday 20 January

Vägen till framgång 2018 går inte via ungdomarna

Ungdomens tid är nu i Malmö FF.Om en dryg vecka är den över.Frågan är inte när ungdomarna får chansen på allvar –utan om.

Tipsa en kompis

Saturday 20 January

"Kändes att jag kommit till Sveriges största klubb"

Nästan 3 000 åskådare på Malmö IP.Då både trivdes och glänste MFF:s nyförvärv.–Riktigt skönt att komma hit och känna passionen från supportrarna, säger Fouad Bachiro

Tipsa en kompis

Thursday 18 January

Nu träder polisen fram – efter Zlatans anklagelse

Enligt Zlatan Ibrahimovic försökte polis-pappan få honom utkastad ur Malmö FF:s ungdomsverksamhet.Nu träder pappan fram för att ge sin version.– Det Zlatan sagt är inte sant, säger Stefan Winqvist i en exklusiv intervju med Kvällsposten.

Tipsa en kompis

Wednesday 17 January

"Det har jag extremt svårt för – värdelöst"

De allsvenska topplagen rustar både stort och med kraft inför säsongen.Många undrar hur Djurgårdens plan ser ut och hur man ersätter förlorade nyckelspelare.För SportExpressen berättar Bosse Andersson om åren som sportchef, AIK och Malmö FF kapprustning samt vilken tränare det varit tuffast att sparka.– Det var tufft, men jag är glad över att vi har en god relation i dag, säger han.

Tipsa en kompis

Tuesday 16 January

Positivt besked från MFF:s skadade mittback

Efter de senaste dagarnas skaderapporter ger Malmö FF nu besked om läget för Arnór Ingvi Traustason, Egzon Binaku och Rasmus Bengtsson."Det är ett lugnande besked för Malmö FF", skriver klubben på sin hemsida om Bengtssons skada.

Tipsa en kompis

Tuesday 16 January

Nyförvärvet missar premiären med MFF

Arnor Traustason drog på sig en lårskada när han i söndags mötte Indonesien med det isländska landslaget.Nu missar han Malmö FF:s första match för säsongen, mot Fremad Amager.– Jag kommer inte att spela på lördag, säger Traustason till Sydsvenskan.

Tipsa en kompis

Tuesday 16 January

Förlängde med MFF – för att nå VM

Sex spelarkontrakt gick ut efter SM-guldet 2017.Oscar Lewicki blev den enda som förlängde med Malmö FF, något mittfältaren tror kommer att ta honom till VM i Ryssland.–Kommer du till en bra klubb så ökar dina chanser att få åka till VM. Och jag spelar i Malmö så jag tror jag har en bra chans, säger Lewicki.