Tipsa en kompis

2018-01-13

Fjärde raka krysset för mästarna Chelsea

Chelsea var stundtals utspelat mot Leicester på hemmaplan.De regerande mästarna fick bara 0-0, och tappar nu mark i toppstriden.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Leicester

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

00:00

Man United redo med jättebud – på VNL-rival

Det är redan hård kamp om mittbackplatserna i Manchester United.Och nu uppger Daily Mail att klubben är beredd att betala runt 700 miljoner kronor för att köpa Harry Maguire från Leicester.

Tipsa en kompis

Friday 8 June

Jagad av Man City – nu klar för Leicester

Jonny Evans blir kvar i Premier League.Mittbacken lämnar West Bromwich för spel i Leicester.– Jag kunde inte tacka nej, säger Evans till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Tuesday 29 May

Närmar sig City – här är prislappen

Det har ryktats i flera säsonger.Nu ser det ut att vara klart.Manchester City närmar sig Leicesters ytterkanon Riyad Mahrez med stormsteg.

Tipsa en kompis

Monday 19 March

Uppgift: PL-profil ska ersätta Can i Liverpool

Liverpool har stundtals briljerat denna säsong.Nu vill man förstärka laget ytterligare.Den aktuella spelaren är Wilfred Ndidi i Leicester.

Tipsa en kompis

Sunday 18 March

Chelsea vidare i FA- cupen efter rysare

Det krävdes förlängning.Men efter 120 spelade minuter mot Leicester är Chelsea vidare till semifinal.Pedro stod för det matchavgörande målet när han nickade in 2-1 i förlängningen.

Tipsa en kompis

Saturday 10 February

Agüeros show - blev fyramålsskytt

Manchester City har krossat det mesta i Premier League i år.Efter oavgjort mot Burnley senast vände det för City nu.Leicester krossades med 5-1 och Sergio Agüero gjorde fyra mål (!).

Tipsa en kompis

Friday 9 February

Stjärnans krav för att återvända i vår

Riyad Mahrez var på väg till Manchester City under Deadline Day.Förhandlingarna gick inte i lås och sedan dess har algeriern strejkat från träning.Nu har Mahrez två krav på Leicester för att han ska spela i klubben under våren.

Tipsa en kompis

Tuesday 26 December

Målvakten gör mål – i fel bur

Watford tog en tung trepoängare mot Leicester.Matchvinnare?Målvakten Kasper Schmeichel – som tappade in bollen i eget mål till 2-1.SE SJÄLVMÅLET I SPELAREN OVAN.