Tipsa en kompis

2018-01-20

Ny roll – mål i första matchen

GÖTEBORG. Målskytt direkt i premiären.Och massor av offensiva löpningar under första halvleken.Emil Salomonsson fick bekänna färg direkt i en ny roll i ett nytt spelsystem.– Om vi hade vunnit i dag hade jag blivit mer förvånad, för fotboll ska inte vara så enkelt, säger IFK-veteranen efter premiärförlusten med 1–3 mot Ålborg.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Ängelholm

Grundat år: 1976

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Tuesday 24 April

Jättemiss sänkte HIF på Olympia mot AFC

Ett dubbelbyte i paus för att vända underläge mot AFC.Då totalmissade Fredrik Liverstam en nedtagning och kvällen var körd för Helsingborgs IF.– Vi gör en dålig match rakt igenom, säger stjärnmålvakten Pär Hansson till C More.

Tipsa en kompis

Thursday 19 April

”Lät som en papegoja som hakat upp sig”

GÖTEBORG. Kaosartad inledning med farliga Dalkurdchanser på löpande band.Då kastade Blåvitt-tränaren Poya Asbaghi om taktiskt och säkrade hem tre poäng.– Det är Poyas absolut största styrka som tränare, han är totalt prestigelös, säger Emil Salomonsson.

Tipsa en kompis

Sunday 8 April

Sviten: Obesegrad i hemmapremiärer

Pär Hansson har aldrig förlorat en hemmapremiär med Helsingborgs IF.Mot Öster vill han utöka den sviten.– Jag hoppas att det är en god historia som vi kan fortsätta på, säger HIF-målvakten.

Tipsa en kompis

Saturday 31 March

”Man trodde att man kände IFK Göteborg...”

Gustav Engvall, 21, är tillbaka i IFK Göteborg.En som gläds extra mycket åt det är Emil Salomonsson – både sportsligt och privat.–Misstag kan man göra, men då är det bra att man kan prata ut och vända blad, säger 28-åringen.

Tipsa en kompis

Wednesday 28 March

HBK:s premiärdilemma – kan inte träna på gräs

Vintern ställer till det för Halmstads BK med superettanpremiären bara några dagar bort.Klubben har inte tillgång till någon gräsplan att träna på – samtidigt som motståndaren Helsingborg gjort sin första grästräning.– Vi vet vad vi får och inte får och det är det enda vi kan påverka, säger HBK:s tränare Igor Krulj.

Tipsa en kompis

Sunday 25 March

Storseger för HIF framför ”Granen”

Andreas Granqvist satt på läktaren när Helsingborg mötte AIK.Då klev HIF fram och vann med hela 3-1 på Friends arena.– Granen var nöjd efteråt, säger Pär Hansson och skrattar.

Tipsa en kompis

Sunday 4 March

Halmstad utslaget: ”Vi blir passiva...”

Halmstads BK fick se sig besegrat borta mot AIK.Trots 1-1 en bit i andra halvlek förlorade HBK.Detta efter att Kristoffer Olsson och Rasmus Lindkvist avgjort.– AIK är välförtjänta gruppsegrare, säger Igor Krulj.

Tipsa en kompis

Friday 16 February

"Det finns bara ett mål med året: Allsvenskan"

I morgon inleds Helsingborgs IF:s tävlingssäsong.Pär Hansson vill givetvis vinna mot IFK Norrköping – men ser cupen precis lika mycket som uppladdning inför superettan.– Det finns bara ett mål med året: Allsvenskan, säger HIF-målvakten.