Tipsa en kompis

2018-02-06

Dahlin: "Har fått tillbaka glädjen"

Johan Dahlin har flyttat hem till Sverige, långt ut på landet och pendlar två timmar till jobbet varje dag.För familjen, för att bli så bra det bara går och för att vinna – allt.– Det finns inget annat än att vinna SM-guld, cupen och nå ett gruppspel i Europa. Jag är inte med för att delta, jag är med för att vinna. Annars kan man lika gärna skita i det, säger Dahlin.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

14:17

Upplagt för dragkamp om Malmö FF-spelaren

Isak Ssewankambo är utlånad från Molde till Malmö FF.När lagen möttes i en träningsmatch på onsdagsförmiddagen satte han 2-0-målet – men framtiden är fortfarande oviss.– Det var perfekt när båda tränarna var här så jag kan imponera på båda, säger Ssewankambo.

Tipsa en kompis

14:02

Sköt MFF till seger – nu vill Jeremejeff ha startplats

Seger direkt för Uwe Rösler som tränare för Malmö FF.2–0 mot Molde efter att Alexander Jeremejeff visat vägen med MFF:s ledningsmål.–Man vill göra ett bra första intryck, säger Jeremejeff.

Tipsa en kompis

Igår 19:14

Trots succén – Nannskog vill peta Jansson

Efter att Victor Nilsson Lindelöf friskförklarats råder det en het debatt om vem av han och Pontus Jansson som ska spela bredvid Andreas Granqvist. Frågar man Daniel Nannskog är saken klar.

Tipsa en kompis

Igår 18:04

”En del blåsväder och kritik – kanske påverkar”

GELENDZJIK. Mesut Özil fick hård kritik efter Tysklands förlust mot Mexiko - och har hamnat i blåsväder då han ställde upp på bild med Turkiets president Recep Tayyip Erdogan.De svenska spelarna räds inte de regerande världsmästarna och menar att Özil inte presterat på topp i Tyskland.– Han har varit i en del blåsväder och fått kritik från de egna fansen. Det kanske påverkar, säger Pontus Jansson.

Tipsa en kompis

Igår 16:24

Jansson: ”Gäller att vara stark i psyket”

Kort inpå matchen Sveriges premiär i går kom beskedet att Victor Nilsson Lindelöf missar matchen på grund av sjukdom. Istället fick Pontus Jansson plats i mittförsvaret bredvid Andreas Granqvist.
– Det gäller att vara stark i psyket, säger Jansson till SVT Sport dagen efter succén.

Tipsa en kompis

Igår 16:13

Landslagsstjärnans glädje – efter Malmö FF:s lottning

Malmö FF fick en drömlottning i Champions League-kvalet.Borta i Ryssland jublar landslagets Pontus Jansson.– Jag såg det, bästa möjliga lottningen! Så det är vi nöjda över, säger Janson i mixade zonen efter blågults tisdagsträning.

Tipsa en kompis

Igår 15:44

Malmö FF har en fin chans att nå playoff

Först ett blåbär.Sedan en mycket svårbedömd rumänsk mästare.Men faktum kvarstår.Malmö FF har en fin chans att nå minst en playoff i Europa i sommar.

Tipsa en kompis

Igår 12:50

Här är Malmös lottning i Champions League

Lottningen till Champions League-kvalet är nu gjord. För Malmö FF:s del är det fortfarande oklart exakt vilket lag det blir, men listan på åtta lag är nu nere i fyra tänkbara motståndare.