Tipsa en kompis

2018-02-09

Strandbergs USA-dominans – större än Forsberg 2014

2014 var Malmö FF i Florida och en spelare var plötsligt bättre än alla andra.Han hette Emil Forsberg, tog senare det året MFF till Champions League och såldes för 38 miljoner.Fyra år senare har Carlos Strandberg varit ännu bättre än Forsberg var då.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

21:24

Djurgården i cupfinal efter derbyseger mot AIK

Djurgården vann derbyt och cupsemifinalen mot AIK med 2-0 efter mål av Tinotenda Kadewere och Kerim Mrabti inför 21.200 åskådare på Friends Arena. För Djurgården var det första derbysegern på sju år. Nu väntar Malmö FF i cupfinalen den 10 maj. - Jag tittade bara på bollen och hoppades att den skulle gå in. Underbart att vinna, sa Tinotenda Kadewere efter vårvinterns fjärde cupmål.

Tipsa en kompis

21:03

Till final efter första segern på sju (!) år

Det krävdes 19 försök.
Men på det tjugonde försöket, efter närmare sju års väntan, har Djurgården övervunnit derbyspöket.
I cupsemifinalen mot AIK vann Djurgården med 2–0 och avancerar till final mot Malmö FF.

Tipsa en kompis

18:56

Mardrömmen – stjärnan kan tvingas till operation

Malmös stjärnvärvning Fouad Bachirou var med i startelvan när hans Malmö slog ut gamla klubben Östersund i semifinalen av svenska cupen.Men segern kan visa sig vara dyrköpt.Bachirou har drabbats av en fraktur i handen och kan tvingas till operation.–Jag har inte sovit någonting på hela natten, säger Bachirou till osdsport.se.

Tipsa en kompis

16:28

Rosengård till final efter jättedramatik

Vilket drama när FC Rosengård tog sig till final i Svenska Cupen.När alla var inställda på förlängning på Malmö IP slog inhopparen Fiona Brown in segermålet – i fjärde övertidsminuten.

Tipsa en kompis

Igår 21:10

Östersund prickade stolpen och ribban – MFF var prickfritt

Saman Ghoddos prickade stolpen, Ken Sema prickade ribban.Malmö FF:s taktiska utförande?Prickfritt.Därför spelar de regerande svenska mästarna cupfinal i år.Därför spelar de regerande svenska cupmästarna inte i Europa i år.

Tipsa en kompis

Igår 20:28

MFF till final - och jubel hos Häcken

Malmö FF är klart för final i Svenska Cupen efter 1-0 på Jämtkraft Arena. Arnor Traustason gjorde målet i andra halvlek. Därmed blir det inget spel för Östersund i Europa i år. Jubel däremot i Häcken som tar Sveriges tredje plats i kvalet till Europa League tack vare fjolårets allsvenska fjärdeplats.

Tipsa en kompis

Igår 20:06

Malmö pressade – räddades av ribban

Östersund pressade Malmö genom nittio minuter. Men när Östersunds bästa chanser resulterade i ramträffar klev Malmös nyförvärv fram – och tog Malmö till final i svenska cupen.

Tipsa en kompis

Friday 16 March

Åklagaren: MFF-spelaren åtalas för våldtäkt av barn inom kort

Kammaråklagare Rikard Darell bekräftar nu att han ska åtala den häktade MFF-spelaren som misstänkt för våldtäkt mot barn. Våldtäkten ska ha ägt rum i Malmö i början av september 2016.– Utredningen är inne i slutfasen, säger Rikard Darell.