Tipsa en kompis

2018-02-09

Sänkte sitt gamla lag i kaosmatchen

Hatmötet mellan Fiorentina och Juventus levde onekligen upp till sitt epitet.Fiorentina ansåg sig bli blåsta på en straff i den första halvleken.Och i den andra kunde gamle Fiorentina-spelaren Federico Bernardeschi avgöra.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Juventus

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

16:10

JUST NU: Straffet efter Ronaldos gest

Cristiano Ronaldo firade Juventus kvartsfinalavancemang i Champions League med en obscen gest.Nu straffas han med böter, enligt Mundo Deportivo.

Tipsa en kompis

Igår 08:28

Juventus undviker USA efter våldtäktsanklagelserna mot Cristiano Ronaldo

I spåren av våldtäktsanklagelserna mot Cristiano Ronaldo väljer Juventus att inte spela i USA – för att undvika att anfallaren ska nås av amerikansk polis i den pågående utredningen.

Tipsa en kompis

Wednesday 20 March

”Superaffären kan vara klar inom ett par veckor”

Liverpool kan vara på väg mot en jättekupp på transfermarknaden.Enligt uppgifter i Italien är klubben redo att sno åt sig Paulo Dybala från Juventus.

Tipsa en kompis

Monday 18 March

JUST NU: Kan stängas av för målgesten i CL

Cristiano Ronaldo firade sitt hattrick mot Atlético Madrid med omdiskuterad målgest.Nu riskerar Juventus-stjärnan att stängas av.Enligt Marca utreds Ronaldo av Uefa och får sin dom på torsdag.

Tipsa en kompis

Sunday 17 March

Förlustnollan spräckt: ”Fruktansvärd insats”

Juventus har åkt på sin första förlust i Seria A den här säsongen.Genoa nollade ”den gamla damen” efter att Ronaldo vilades helt.

Tipsa en kompis

Sunday 17 March

Ronaldo anklagas för att undvika rättsprocesserna om våldtäkt

För sex månader sedan anklagades Cristiano Ronaldo för våldtäkt i den tyska tidningen Der Spiegel.
Efter det – ingenting.
Enligt medieuppgifter undviker Juventusstjärnan både medverkan i polisutredningen och det utpekade offrets juridiska företrädare.
Cristiano Ronaldo fortsätter sin fotbollskarriär, sponsorerna fortsätter sina samarbeten och Juventusspelaren hyllas fortsatt som superstjärna.

Tipsa en kompis

Friday 15 March

JUST NU: Giganterna ställs mot varandra

Gigantmöte i Champions Leagues kvartsfinal.Barcelona möter Manchester United.Tottenham möter Manchester City.Liverpool möter Porto.Ajax möter Juventus.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 March

Ronaldos plan för att förhindra åtal

Cristiano Ronaldo bjöd på ett hattrick och skickade Juventus till kvartsfinal i Champions League.Efter åttondelsfinalen mot Atletico Madrid hyllades han för sin insats.Vid sidan om fotbollsplanen är han fortsatt en eftersökt man, efter våldtäktsanklagelserna som riktats mot honom.Nu gör hans advokater sitt yttersta för att förhala processen.– Det är en fördröjningstaktik och en beräknad strategi. Ibland fungerar det och ibland slår det tillbaka, säger Abed Awad, advokat och juridisk expert till ESPN.