Tipsa en kompis

2018-02-09

Uppgifter: Malmö jagar mittfältaren

Malmö FF har redan gjort fem nyförvärv inför säsongens allsvenska.Nu kan en sjätte vara på väg in. Enligt FotbollDirekt vill MFF ha Tim Sparv.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

13:52

MFF-backen kan vara förlorad för landslaget

Sommaren 2017 spelade Egzon Binaku för Sverige i U21-EM.Nu har Malmö FF-backen blivit uttagen i A-landslaget – för Albanien.

Tipsa en kompis

09:18

Binaku om CL-kvalet: ”Är upp till oss själva”

Trots skadekänning räknar Egzon Binaku med att vara redo för våravslutningen mot Dalkurd.Vänsterbacken är också övertygad om att tiden för att få ihop ett tillräckligt slagkraftigt Malmö FF inför Champions League-kvalet i sommar räcker.– Det är upp till oss själva, säger Egzon Binaku.

Tipsa en kompis

21:25

Från frysboxen till hjälte: ”Det här jag har väntat på”

MALMÖ. Bonke Innocent såg ut att ha fastnat i MFF:s frysbox.Mot Häcken startade han för andra matchen i rad och var bäst på planen när Malmö FF bröt sin förlustsvit – men framtiden i klubben är oklar.– Det är det här jag har väntat på, säger mittfältaren.

Tipsa en kompis

19:26

Moestafa El Kabir fick rött kort – från bänken

Moestafa El Kabir avslutade 0-2-förlusten mot Malmö FF med att bli utvisad.Från bänken.

Tipsa en kompis

19:20

MFF:s jubel – efter fyra raka förluster

Daniel Andersson har inkasserat sin första seger som Malmö FF-tränare.Sören Rieks och Markus Rosenberg fixade två mål framåt samtidigt som målvakten Fredrik Anderssons svettiga räddningar såg till att matchen mot Häcken slutade 2-0.

Tipsa en kompis

Igår 09:49

MFF behöver enkelhet – det kan Andersson bäst av alla

Malmö FF har gjort sin sämsta allsvenska start sedan klubben åkte ur allsvenskan 1999.Att vända den negativa trenden är inte enkelt.Men receptet är enkelhet.Historien har visat oss att få är bättre på det än Daniel Andersson.

Tipsa en kompis

Igår 08:00

Trots ekonomisk kris – försöker behålla Molins

Panathinaikos är skyldig Guillermo Molins flera månadslöner.Trots det kommer den ekonomiskt krisande storklubben försöka förlänga med den svenske anfallaren.

Tipsa en kompis

Igår 08:00

Siktar på en ny nolla mot Malmö

Åtta mål framåt.Och bakåt har Häckens målvakt Peter Abrahamsson inte släppt in något i de två senaste matcherna.Men i kväll gäller det ett stukat Malmö FF.– Malmö är alltid tufft att möta oavsett vad som har hänt, säger målvakten.