Tipsa en kompis

2018-02-10

Bajen överkörda i genrepet mot Frej

IK Frej och Hammarby träningsspelade på lördagen ute på Vikingavallen.Men det var superettan-laget som drog det längsta strået.Frej vann matchen med 4-1 efter mål av bland annat Djurgårdslånet Joseph Ceesay.– Det är inte okej, säger Jiloan Hamad till C More.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Hammarby

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 15 August

”Inte en jäkla chans, budet är ju ett hån”

Björn Paulsen har gjort succé i Hammarby.Och sportchef Jesper Jansson har viftat bort intresset från grekiska AEK Aten.– Det här budet är ett hån, säger Jansson till sajten Fotboll Sthlm.

Tipsa en kompis

Monday 13 August

Hammarbys ilska: ”Kan inte ha det så”

NORRKÖPING. Vladimir Rodic blev spelklar en och en halv timme innan matchen mot IFK Norrköping.Hammarbys sportchef Jesper Jansson är nu fly förbannad över Migrationsverkets hantering av ärendet - och efterlyser bättre rutiner.– Ibland undra man om det är lagsympatier hos de som handlägger ärendet som styr? Så kan vi inte ha det, säger han.

Tipsa en kompis

Monday 13 August

Gulddrömmen lever i högsta grad för Bajen

NORRKÖPING. IFK Norrköping mötte Hammarby i den största matchen i sta'n sedan 2015.Och vinnaren blev...AIK.Norrköping visade varför de inte kommer att vinna SM-guld det här året heller - medan Hammarby inte lär vara alltför missnöjda med 0-0.Bajens gulddrömmar lever i allra högsta grad.

Tipsa en kompis

Monday 13 August

Oavgjort i toppmötet –  när supersviten sprack

Det stekheta toppmötet mellan Norrköping och Hammarby saknade inte målchanser.Trots det misslyckades bägge lagen med att göra mål och matchen förblev mållös.Till stort jubel för AIK som nu är ensamma serieledare efter 17 omgångar.

Tipsa en kompis

Monday 13 August

Norrköping mot Hammarby i allsvenskt toppmöte

Toppmöte mellan Norrköping och Hammarby – men serieledande AIK jublar nog högst i kväll.
Den mållösa tillställningen innebär att Norrköping är sju poäng efter och Hammarby två.

Tipsa en kompis

Monday 13 August

Kritiken: ”Jättearg – jag köper inte det”

0–0 i paus i toppmötet mellan Norrköping och Hammarby.Men David Moberg–Karlsson var rejält missnöjd med domarnivån efter sitt gula kort.– Jag var jättearg, säger han till C More i paus.

Tipsa en kompis

Monday 13 August

”Största matchen för oss sen 2015”

Biljetterna sålde slut på söndagen.I kväll blir det hård kamp på både läktaren och planen när IFK Norrköping och Hammarby drabbar samman i den allsvenska toppstriden.– Det är upplagt för elektrisk stämning, säger Marcus Carlsson, från Peking Fanz styrelse till Norrköpings Tidningar.

Tipsa en kompis

Sunday 12 August

Kan göra livet riktigt surt för Hammarby

AIK fortsätter vara AIK när guldstriden rullar vidare.1-0 är gott nog, fokus på nästa match.Och de kommande fyra omgångarna kan man göra livet riktigt surt för Hammarby.