Tipsa en kompis

2018-02-12

Djurgården värvar back från rivalen

Djurgården rustar upp inför den kommande säsongen.Från Gif Sundsvall plockar stockholmarna in mittbacken Marcus Danielsson på ett treårskontrakt.– Jag har bra koll på Djurgården eftersom jag har två äldre bröder som båda är djurgårdare, säger Danielsson i ett pressmeddelande.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

GIF Sundsvall

Grundat år: 1903

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Tuesday 14 August

Dalkurds sportchef om ekonomiska krisen och spelarkarusellen

När Oliver Berg presenterades av Sundsvall på tisdagen blev han spelare nummer nio att lämna Dalkurd under sommarfönstret.
– Prio ett har varit att rädda klubbens ekonomi, säger Dalkurds sportchef Adil Kizil till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Monday 13 August

Sundsvall på väg mot seger i Trelleborg – efter målfest

Målfest på Vångavallen. Tre mål för Gif Sundsvall och ett för Trelleborg, och det är en ytterback som briljerar. Sundsvall i 3-1-ledning.

Tipsa en kompis

Monday 13 August

Galna starten: Gör tre mål på tolv (!) minuter

Snacka om pangstart på Vångavallen.Efter 12 minuters spel mellan Trelleborg och Sundsvall stod det 1–2 till bortalaget sedan Peter Wilson knoppat in en nick bakom Marko Johansson i TFF-kassen.– Vilken målfest på Vångavallen! utbrister C Mores kommentator Björn Geijer.

Tipsa en kompis

Monday 13 August

”Kommer inte gråta – men kan bli känslosamt”

Efter 34 års väntan och ett halvårs skadefrånvaro kan Salif Camara-Jönsson äntligen göra allsvensk debut för Trelleborg.Han finns med i truppen mot GIF Sundsvall.– Det är inte så att jag kommer stå och gråta, men det kan bli känslosamt, säger Camara-Jönsson.

Tipsa en kompis

Monday 6 August

Han släckte deras drömmar om guld

Elfsborg visade återigen varför det är årets överlägset största flopp i allsvenskan.Gif Sundsvall visade varför de har överraskat alla när de krigade till sig en poäng hemma mot IFK Norrköping.Och när Linus Hallenus satte 1-1 i den 82:e minuten kändes det som om Sundsvallssonen släckte allt hopp om SM-guld för "Peking".

Tipsa en kompis

Monday 6 August

Norrköping tappar i toppen – Hallenius historisk

Norrköping tappar viktiga poäng i guldstriden.
Linus Hallenius drömmål betydde 1–1 och gör att anfallaren är lagets bästa målskytt någonsin i allsvenskan.

Tipsa en kompis

Monday 6 August

Topplagen jublar efter drömmålet

IFK Norrköping var på väg att haka på AIK och Hammarby i toppen av allsvenskan.Då klev Linus Hallenius fram, och bjöd på en delikatess som heter duga.– Han är störst och han är bäst i Gif Sundsvall, säger kommentatorn Daniel Kristiansson.

Tipsa en kompis

Sunday 29 July

Djurgården kan plocka in ersättaren från rival

Djurgården har sålt av Tino Kadewere.Efter 1-1 mot Gif Sundsvall ropar både fans och spelare efter en ny anfallare.– Vi har kollat på ersättare till Kadewere i både allsvenska klubbar och klubbar utomlands, säger Bosse Andersson