Tipsa en kompis

2018-02-12

Djurgården värvar back från rivalen

Djurgården rustar upp inför den kommande säsongen.Från Gif Sundsvall plockar stockholmarna in mittbacken Marcus Danielsson på ett treårskontrakt.– Jag har bra koll på Djurgården eftersom jag har två äldre bröder som båda är djurgårdare, säger Danielsson i ett pressmeddelande.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

GIF Sundsvall

Grundat år: 1903

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Friday 19 October

Succétränaren bekäftar: ”IFK har visat intresse”

IFK Göteborg uppges vilja ha Gif Sundsvalls assisterande tränare Ferran Sibilia.Nu bekräftar spanjoren att kontakt förekommit.– De har visat intresse, men det är inget konkret, säger han till Sundsvalls Tidning.

Tipsa en kompis

Wednesday 17 October

Succétränaren jagas av allsvenska rivalen

Succén i Sundsvall har gett eko i fotbollsallsvenskan.Nu skriver Göteborgs-Posten att IFK Göteborg är ute efter Gif Sundsvalls assisterande tränare Ferran Sibila.– Mitt fokus är att se till att vi avslutar de här fem matcherna med Sundsvall på ett så bra sätt som möjligt. Sedan ska jag ta mig tid och fundera på hur jag ska göra, säger Sibila till GP.

Tipsa en kompis

Friday 12 October

Landslagets sorg: ”Var chockerande”

Fotbollssverige är i chock efter Labinot Harbuzis tragiska dödsfall.Spelarna i det svenska landslaget nåddes av beskedet bara timmar innan avspark mot Ryssland.– Jag tror att ”Labbe” var med oss i kväll, säger Mikael Lustig till C More.

Tipsa en kompis

Monday 8 October

Spansk afton: Då är Kalmar chanslösa

Skyttekungen Linus Hallenius satt på läktaren.Då klev två spanjorer fram och klädde av Kalmar FF.– En synnerligen rättvis seger till Sundsvall, erkände KFF-tränaren Henrik Rydström efter den klara förlusten.

Tipsa en kompis

Monday 8 October

Skyttekungen borta – Sundsvall vann ändå

Skyttekungen Linus Hallenius missade matchen mot Kalmar.Det spelade ingen roll för succélaget GIF Sundsvall.Giffarna slog ett formsvagt Kalmar FF med 2-0 efter mål av David Batanero och David Haro.

Tipsa en kompis

Monday 8 October

Spanska segerfixare i Sundsvall – framför släkten

Gif Sundsvalls spanjorer låg bakom segern hemma mot Kalmar, 2–0.
Juanjo Ciércoles låg bakom målen som prickades in av David Batanero och David Haro Iniesta.
För Kalmar var det sjunde matchen i rad utan seger.

Tipsa en kompis

Monday 8 October

”Det är klart att det inte ser positivt ut”

Cristiano Ronaldo anklagas för våldtäkt och har tagit en paus från landslaget.En nyhet som så klart inte undgått de svenska landslagsstjärnorna– som är försiktiga i sina kommentarer kring skandalen.– Det är klart att det inte ser positivt ut, säger Mikael Lustig.

Tipsa en kompis

Sunday 7 October

Özcan: ”Vi kan strula till det för topplagen”

Oavgjort mot Gif Sundsvall och förlust hemma mot Östersund.Nu vill Djurgården avsluta säsongen starkt och störa konkurrenterna.– Vi kan strula till det för topplagen, säger Özcan Melkemichel.