Tipsa en kompis

2018-02-12

Djurgården värvar back från rivalen

Djurgården rustar upp inför den kommande säsongen.Från Gif Sundsvall plockar stockholmarna in mittbacken Marcus Danielsson på ett treårskontrakt.– Jag har bra koll på Djurgården eftersom jag har två äldre bröder som båda är djurgårdare, säger Danielsson i ett pressmeddelande.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

GIF Sundsvall

Grundat år: 1903

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

12:22

Tonårspojke misshandlad under match i allsvenskan

Östersund vann rivalmötet mot Gif Sundsvall i helgen efter en riktig målfest.Men efterspelet har handlat om annat än fotboll.En tonårspojke har polisanmält en 35-årig man för misshandel i Östersundsklacken, skriver ÖP.– När han ligger ner blir han även slagen i ansiktet och på överkroppen och därefter sparkad, säger Patrik Sundlöf, förundersökningsledare vid polisen i Medelpad till tidningen.

Tipsa en kompis

Saturday 19 May

Mikael Lustig säkrade dubbeln med Celtic

Först ligamästare, nu också cupvinnare. Mikael Lustigs Celtic fortsätter att dominera i skotsk fotboll.

Tipsa en kompis

Saturday 19 May

Östersund vann derbyt – Aiesh blev stor hjälte

Norrlandsderbyt bjöd på fem mål och stor dramatik.Men trots Linus Hallenius två mål kunde Östersund vinna.Stor hjälte blev Hosam Aiesh som stod för ett mål och en assist.

Tipsa en kompis

Saturday 19 May

”Ingen hemlighet att jag vill bli såld”

I eftermiddag spelar Saman Ghoddos Östersund mot Sundsvall.Det kan bli Ghoddos sista match i klubben.–Det är inte någon hemlighet att jag vill bli såld i sommar, säger Ghoddos till Östersunds-Posten.

Tipsa en kompis

Thursday 17 May

Hammarby scoutar vårens succéspelare

Hammarby är intresserade av Sundsvalls Romain Gall - och har med spelaren på en lista över tänkbara ersättare om Jiloan Hamad försvinner i sommar.Samtidigt har Gall scoutats av FC Köpenhamn.- Det är normalt att det finns intresse för Gall. Nästa steg blir enormt viktigt för honom, säger spelarens agent Michael Kallbäck.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 May

La Liga-klubben jagar Saman Ghoddos igen

Redan i vintras var Celta Vigo ute efter Saman Ghoddos.I sommar väntas de återigen försöka värva Östersundsstjärna, uppger ÖP.Om en flytt blir av i sommar kan lördagens derby mot Sundsvall bli Ghoddos sista match för Östersund.– Jag tänker bara att det kommer bli en fantastisk match på lördag, med ett derby, säger han till Östersunds-Posten.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 May

”Tror han vetat hela tiden att han inte ska vara med”

Mikael Lustig ser fram mot VM i Ryssland som nybliven skotsk mästare.För SportExpressen berättar landslagets högerback bland annat om säsongen som gått, kommande mästerskapet, varför han inte tror på några skrällar i VM-truppen, vad han tycker om att Zlatan inte är med och reaktionerna efter guldfirandet med Celtic när han lånade en polismössa.- Tur att det var en polis med glimten i ögat, annars kanske det gått illa, säger han.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 May

Dibba: ”Det blev ju känslomässigt tufft”

Pa Dibba gjorde hattrick mot Gif Sundsvall och står på sex allsvenska mål.Med andra ord har han prickat formen. Men mot ÖSK fick han inleda på bänken.Nu berättar Dibba om den tuffa konkurrensen och situationen som motiverar honom.– Det blev för tufft. Jag tar mig upp från det här också, säger han.