Tipsa en kompis

2018-02-12

Han har sponsrat laget med över 100 miljoner

Han har pumpat in över 100 miljoner kronor i Trelleborgs FF.Under 2017 fick klubben fem miljoner.När laget inför den allsvenska återkomsten tappat Dino Islamovic och Salif Camara Jönsson räknar Rune Andersson med att det blir mer.– Det kan mycket väl bli det dubbla när det här är klart, säger affärsmannen i podcasten Lundh

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Trelleborg

Grundat år: 1926

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

21:50

TFF:s glädjeämne i derbyförlusten

Jumbon Trelleborg FF åkte på ny tung förlust i Skånederbyt mot Malmö FF.Men det fanns ett glädjeämne - den 19-årige allsvenska debutanten Isak Jönsson från division 2-klubben BK Olympic.– Det är ett riktigt stort steg men ett steg jag vet jag är redo för.

Tipsa en kompis

17:50

Talangens jättesuccé i Malmö FF:s storseger

Segern mot Trelleborg var Malmö FF:s åttonde raka match utan förlust i allsvenskan.Malmö FF fick se en yngling presentera sig ordentligt när Hugo Andersson gjorde mål i första matchen från start.

Tipsa en kompis

16:31

Malmö utökar mot Trelleborg – efter praktträff

Malmö har gått upp i en 2-0-ledning hemma mot Trelleborg. Andreas Vindheim är senaste målskytt med en perfekt träff i bortre hörnet.

Tipsa en kompis

10:40

Sämst form i allsvenskan - så ska TFF skrälla igen

Den 13 maj vann Trelleborgs FF mot MFF på Vångavallen.Sedan dess har TFF vunnit en av nio matcher.Nu drömmer man om en ny superskräll.–Malmö spelare många matcher just nu och hinner knappt träna, det kan gynna oss, säger målvakten Marko Johansson.

Tipsa en kompis

Friday 17 August

Matcherna som ska ta MFF upp i toppen

Skånederby och chans till revansch mot "lillebror" Trelleborg - men också en av fyra matcher i rad nu mot allsvenskans sämsta lag. Kan bottenmötena bli vägen till toppen för Malmö FF?– I den situation vi står i är ligamatcherna viktiga. Vi ska ha alla matcher nu, säger Anders Christiansen.

Tipsa en kompis

Wednesday 15 August

Skadeläget både sämre och bättre för Malmö FF

Arnor Traustason är klar för spel mot Trelleborgs FF på lördag, en match även Behrang Safari är aktuell för.Dock opereras målvakten Fredrik Andersson på onsdagen och om matchen mot Midtjylland nästa torsdag säger Rasmus Bengtsson:– Det känns som 50/50.

Tipsa en kompis

Monday 13 August

Sundsvall på väg mot seger i Trelleborg – efter målfest

Målfest på Vångavallen. Tre mål för Gif Sundsvall och ett för Trelleborg, och det är en ytterback som briljerar. Sundsvall i 3-1-ledning.

Tipsa en kompis

Monday 13 August

Galna starten: Gör tre mål på tolv (!) minuter

Snacka om pangstart på Vångavallen.Efter 12 minuters spel mellan Trelleborg och Sundsvall stod det 1–2 till bortalaget sedan Peter Wilson knoppat in en nick bakom Marko Johansson i TFF-kassen.– Vilken målfest på Vångavallen! utbrister C Mores kommentator Björn Geijer.