Tipsa en kompis

2018-02-13

Djurgården nära att sälja stjärnan

Djurgården är nära att sälja Othman El Kabir till Ryssland.Enligt SportExpressens uppgifter har FC Ural lagt ett bud på mittfältaren.- Vi för en dialog med en rysk klubb angående Othman, säger sportchefen Bosse Andersson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Djurgårdens IF

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

14:34

Lärlingen tar plats – petar 10-miljonersvärvningen

Han värvades in för 10 miljoner kronor.Nu petas Bonke Innocent helt ur Malmö FF:s trupp inför Svenska cupen-premiären mot Dalkurd – av lärlingen Samuel Adrian.– De har presterat ganska jämnt den här försäsongen, men Samuel kan ju både spela som box till box-mittfältare och i den lite mer defensiva rollen, säger Magnus Pehrsson till Sydsvenskan.

Tipsa en kompis

Thursday 15 February

"Tigern" klar för Djurgården

Häromdagen skrev Marcus Danielsson på för Djurgården.Nu förstärker Stockholmsklubben även i främre led.Edward "Tigern" Chilufya är klar för fyra år med Dif.

Tipsa en kompis

Thursday 15 February

Tvingades bryta träningen efter samtalet från hustrun

Rasmus Bengtsson tvingades kliva av Malmö FF:s träning på torsdagen.Men mittbacken är inte skadad.– Han fick gå lite hastigt. Han skulle åka och bli pappa, säger tränaren Magnus Pehrsson.

Tipsa en kompis

Monday 12 February

Malmö FF:s glädjebesked inför cup-premiären

Tre spelare drogs med skadebekymmer under lägret i Florida.Samtliga är tillgängliga för spel i Malmö FF:s Svenska Cupen-premiär mot Dalkurd på söndag.– Får vi en bra vecka på alla, så ska nog alla kunna vara uttagningsbara till matchen, säger Magnus Pehrsson till Sydsvenskan.

Tipsa en kompis

Monday 12 February

Djurgården värvar back från rivalen

Djurgården rustar upp inför den kommande säsongen.Från Gif Sundsvall plockar stockholmarna in mittbacken Marcus Danielsson på ett treårskontrakt.– Jag har bra koll på Djurgården eftersom jag har två äldre bröder som båda är djurgårdare, säger Danielsson i ett pressmeddelande.

Tipsa en kompis

Saturday 10 February

Badji frälste Dif – med sent drömmål

Djurgården vann mot Bodö/Glimt efter en galen avslutning på matchen.Inbytte Aliou Badji stod för ett drömmål och firade med att sparka ner hörnflaggan.Matchen slutade 3-1 till Djurgården.

Tipsa en kompis

Thursday 8 February

Nyckelspelaren lämnar – för spel i Djurgården

Här är spelaren som ser ut att bli Djurgårdens nästa värvning.Marcus Danielsson är bara detaljer från en övergång.- Vi har träffat Marcus i dag sedan får vi se vad som händer, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson.

Tipsa en kompis

Wednesday 7 February

Lånar ut mittfältare till klubb i superettan

Marcus Hansson lämnar Djurgården.Enligt SportExpressens uppgifter lånas han ut till IK Frej i superettan - en övergång som väntas bli officiell under morgondagen.