Tipsa en kompis

2018-02-13

Djurgården nära att sälja stjärnan

Djurgården är nära att sälja Othman El Kabir till Ryssland.Enligt SportExpressens uppgifter har FC Ural lagt ett bud på mittfältaren.- Vi för en dialog med en rysk klubb angående Othman, säger sportchefen Bosse Andersson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Djurgårdens IF

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Friday 18 May

IFK-ikonens oväntade tv-pik – till Djurgården

Här skickar Torbjörn Nilsson, 63, en oväntad pik till Djurgården.Blåvitt-legendaren ställer sig i köket – och bjuder på torsk.– Det ska vara en bitter eftersmak, säger Nilsson.

Tipsa en kompis

Friday 18 May

JUST NU: Stängs av fler matcher

Johan Mårtensson fick rött kort efter Örebros förlust mot Hammarby.Nu straffas mittfältaren hårt.Mårtensson stängs av ytterligare två matcher och får inte spela mer innan VM-uppehållet.Däremot frias Kennedy Igboananike som även han fick rött kort mot Hammarby.

Tipsa en kompis

Friday 18 May

Mrabti om framtiden: ”Vill se vad som finns”

Målskytt och en av planens bästa spelare igen.Djurgårdens Kerim Mrabti är i kanonform när det europeiska transferfönstret närmar sig öppning.– Jag vill absolut se vad som finns och att det blir en bra lösning för Djurgården, säger han.

Tipsa en kompis

Friday 18 May

”Kollat tusen gånger – vet inte var det röda kortet är”

ÖSK föll med 2-0 när de mötte Djurgården med tre startspelare avstängda.Efter matchen säger Nordin Gerzic att han tvivlar på att anfallaren Kennedy Igboananike blir avstängd i fler matcher efter det omtalade röda kort han fick mot Hammarby.– Jag har kollat på det tusen gånger och vet inte var det röda kortet är faktiskt, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 17 May

”Bara Gud vet om jag stannar i Djurgården”

Yura Movsisyan fick äntligen chansen från start när Djurgården besegrade Örebro med 2-0.Men framträdandet blev kort – efter bara 40 minuter tvingades armeniern utgå efter att ha gjort illa knät.– Bara Gud vet om jag stannar i Djurgården, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 17 May

Hans ådror bultade mer än alla andras

Först uthärda, sedan forcera – men det behöver inte vara så här slitsamt.Djurgårdens 2018 ligger hack i häl på 2017, och tack vare två spelare finns alla möjligheter att inte låta vinterns stora miss kosta för mycket.

Tipsa en kompis

Thursday 17 May

Tredje raka segern – Kadewere hjälte

Djurgården har medvind just nu.På torsdagen besegrade man ÖSK med 2-0 – och har nu tagit tre raka segrar.

Tipsa en kompis

Thursday 17 May

Fick sin första start – utbytt i minut 40

Det går fortsatt tungt för Yura Movsisyan.Den armeniska landslagsmannen som värvades till Djurgården inför säsongen fick starta sin första match mot Örebro.Det slutade med att han byttes ut skadad efter 40 minuter.