Tipsa en kompis

2018-02-13

Missar premiären efter pappersstrul

Kalmar FF inleder tävlingssäongen på lördag med cupmatchen mot Åtvidaberg.Fem av lagets spelare har fortfarande inte fått alla papper på plats och riskerar därför att missa premiären.– Gbenga Arokoyo har vi räknat bort och det är frågetecken runt Hiago, säger sportchefen Thomas Andersson Borstam till Barometern.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Kalmar FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Friday 19 October

Allsvensk klubb testar nigeriansk anfallare

Kalmar FF är på anfallsjakt.Den närmaste tiden provtränar den 21-årige anfallaren Austin Ogunye med klubben.

Tipsa en kompis

Wednesday 10 October

Elms fina gest till laget för funktionshindrade

Fotbollsskorna ligger på hyllan.Nu auktionerar David Elm ut sina gamla tröjor till förmån för Kalmar FF:s lag för funktionshindrade.– Jag brinner för det här laget eftersom det är viktigt att alla ska vara välkomna, säger Elm.

Tipsa en kompis

Monday 8 October

Spansk afton: Då är Kalmar chanslösa

Skyttekungen Linus Hallenius satt på läktaren.Då klev två spanjorer fram och klädde av Kalmar FF.– En synnerligen rättvis seger till Sundsvall, erkände KFF-tränaren Henrik Rydström efter den klara förlusten.

Tipsa en kompis

Monday 8 October

Skyttekungen borta – Sundsvall vann ändå

Skyttekungen Linus Hallenius missade matchen mot Kalmar.Det spelade ingen roll för succélaget GIF Sundsvall.Giffarna slog ett formsvagt Kalmar FF med 2-0 efter mål av David Batanero och David Haro.

Tipsa en kompis

Monday 8 October

Allsvenska backen kan förlänga sitt kontrakt

Kontraktet löper ut efter säsongen.Nu öppnar Mikael Dyrestam för en förlängning med Kalmar FF.– Vi får sätta oss ner och pratas vid så får vi se hur förhandlingarna går, säger Dyrestam till Barometern.

Tipsa en kompis

Sunday 23 September

Kalmar FF är tuffaste testet för Malmö FF

Europa League i torsdags och toppmöte i Norrköping på onsdag.Men det är i dag Malmö FF-bygget testas hårdast.Hemma mot Kalmar med breddspelarna från start.

Tipsa en kompis

Tuesday 18 September

Nanne Bergstrand tillbaka i Kalmar – men inte som tränare

För omkring två månader sedan drabbades Nanne Bergstrand av utmattningssyndrom och blev sjukskriven. Men nu är klubbikonen tillbaka, skriver Kalmar på sin hemsida.
–Han kommer att jobba med att scouta spelare vi är intresserade, säger klubbechefen Mattias Rosenlund till Kalmar FF:s webbplats.

Tipsa en kompis

Tuesday 18 September

Nanne Bergstrand tillbaka i en ny roll

Nanne Bergstrand är på väg tillbaka från sin sjukskrivning, meddelar Kalmar FF på sin webbplats. Tränarprofilen kommer under den närmaste månaden fungera som scout på deltid i den fotbollsallsvenska klubben.