Tipsa en kompis

2018-02-15

Malmö FF - 29 år sedan senaste guldet

På lördag, söndag och måndag inleds gruppspelet på allvar i Svenska Cupen herr 2017/18 med 15 matcher från Malmö i söder till Sundsvall i norr. 32 klubbar har chans att bli cupmästare. Regerande mästarna Östersunds FK vill försvara sin titel, mesta mästarna Malmö FF vill bryta sin cupförbannelse.

Läs på källsidan: svenskfotboll.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

GIF Sundsvall

Grundat år: 1903

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:11

Klubbarna som jagar Hallenius

Här är några av de utländska klubbarna som jagar Linus Hallenius.Enligt SportExpressens uppgifter handlar det om ryska Arsenal Tula, FC Seoul i Sydkorea och Apoel Nicosia från Cypern - som alla har lagt fram kontraktsförslag till anfallaren.- Vi vet att Linus har andra alternativ, men vi är med i bilden fortfarande och det är positivt säger Sundsvalls sportchef Urban Hagblom.

Tipsa en kompis

Tuesday 4 December

Lustig sågas hårt: ”Han saknar klass”

Mikael Lustig, 31, är i blåsväder.Den svenske landslagsveteranen kritiseras för sitt firande efter Celtics ligacupvinst i helgen.– Man kan ju visa lite klass efteråt - och det gjorde inte dem, säger Aberdeens lagkapten Graeme Shinnie till Daily Mail.

Tipsa en kompis

Sunday 25 November

Framtiden osäker – AIK visar intresse

Landslagsbacken Mikael Lustig har ett utgående kontrakt med Celtic.Framtiden är oviss för Lustig som gärna stannar i Celtic.Men hemma i Sverige har AIK aviserat intresse för honom.–Vi får se vad som händer de närmsta veckorna, säger Lustig till Daily Record.

Tipsa en kompis

Friday 23 November

Utspelet: ”Går inte till Elfsborg direkt”

Eric Björkander tog en ordinarie tröja i Gif Sundsvall denna säsong.Nu är den 22-årige backen jagat villebråd - i allsvenskan och i utlandet.Men alla klubbar är inte intressanta.- Han går ju inte till Elfsborg direkt, säger agenten Michael Kallbäck till Sundsvalls Tidning.

Tipsa en kompis

Thursday 22 November

Djurgården jagar rivalens succéman

Djurgården är på jakt efter Andreas Isakssons ersättare och har Gif Sundsvalls William Eskelinen som ett av tre alternativ. En första kontakt är tagen med spelarens agent, men målvakten har också flera alternativ utomlands.Ett är CSKA Sofia som varit i kontakt med på Giffarnas målvakt och den bulgariska klubben har även lagt fram ett kontraktsförslag till mittbacken Eric Björkander.

Tipsa en kompis

Wednesday 21 November

”Vet inte vad det var eller vad de tänkte”

Ryssland imponerade stort under hemma-VM i somras.Men de imponerade inte på svenskarna i tisdagskväll.– Jag vet inte riktigt vad de tänkte eller vad deras taktik var för något, säger Mikael Lustig.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 November

Lustig om videon: ”Jag sket i honom”

Ett klipp som blivit viralt visar hur Mikael Lustig i egenskap av lagkapten i Celtic kommer ifrån sin maskot vid inmarschen till laget senaste Europa League-match.Nu kommenterar Lustig den omtalade videon.– Jag sket i honom, säger ytterbacken och skrattar.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 November

Lustig om Fischers tal: ”Vi står bakom henne”

Efter Nilla Fischers starka tal för en jämställd fotboll på Fotbollsgalan fick landslagets Mikael Lustig frågan om sin syn på det.
– Jag vet att våra damer gör allt för att få bättre förutsättningar och det ska dem fortsätta med. Kan vi hjälpa till gör vi det gärna, det har vi gjort tidigare och det gör vi gärna igen, säger han till SVT Sport.