Tipsa en kompis

2018-02-22

Polisen stoppar MFF-supportrar

På grund av pyroteknik förra säsongen får Malmö FF inte släppa in mer än 4000 åskådare på ståplats i den allsvenska hemmapremiären i år."Polisen har till matchen mot AIK beslutat om att kapaciteten på ståplats ska reduceras med en tredjedel. Det betyder att Norra läktaren max får ta in 4000 personer", skriver MFF på sin hemsida.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

12:32

”Det var tufft i början, tufft att vara ensam”

Han öste in mål och utsågs till Malmö FF:s bäste 15-åring.Ett par år senare begav det sig till AZ Alkmaar och det holländska proffslivet.Två år senare spelade Zia Sakirovski i Österlens FF.– Jag var en vinnare innan jag lämnade Malmö FF, men nu har det blivit extremt. Nu är det bara vinna, vinna, vinna, säger talangen som i dag hunnit fylla 21.

Tipsa en kompis

10:22

”Inte haft så mycket kontakt som jag velat”

Förra hösten gick Fouad Bachirou vidare från Europa Leagues gruppspel med Östersund.Ett år senare har mittfältaren en ekonomisk schism om en halv miljon kronor med sin gamla klubb.Och ska spela Europa League igen.–Med Östersund slog vi ur underläge. I Malmö FF förväntas det att du ska vinna varje match, det spelar ingen roll vilket lag du möter, säger Bachirou.

Tipsa en kompis

20:32

Rosenberg tänker inte på framtiden

På torsdag kliver Malmö FF in i Europa League-spelet.
Lagkaptenen Markus Rosenberg har tidigare sagt att denna säsong blir hans sista.
Vilket skulle innebära att 36-åringen inte skulle spela om Malmö FF eventuellt tar sig vidare från gruppspelet.

Tipsa en kompis

Igår 10:03

Malmö FF-tonåringarna som blev utlandsproffs

Zlatan Ibrahimovic såldes till Ajax för 82,3 miljoner som 19-åring.Sedan dess har tjugoen MFF-tonåringar blivit utlandsproffs.Få har lyckats att ens komma nära toppen.

Tipsa en kompis

Monday 17 September

Malmö FF överklagar förbundets nya beslut

På grund av Malmö FF:s spel i Europa League flyttar Svenska fotbollförbundet MFF:s match mot Hammarby från måndagen den 22 oktober till söndagen den 21 oktober.Nu överklagas beslutet.– Vi vill att den ska spelas på lördagen, säger MFF:s vd Niclas Carlnén.FÅ BÄST KOLL: Följ Malmö FF – direkt i Messenger

Tipsa en kompis

Monday 17 September

Smällen: Kan stoppas av sin hjärnskakning

Jere Uronen satt på läktaren när Genk vann toppmatchen mot Anderlecht i lördags.Den förre Helsingborgs IF-backen riskerar även att missa torsdagens möte med Malmö FF.– Det är en ännu större match än den mot Anderlecht så då hoppas jag verkligen att jag kan spela, säger Uronen.

Tipsa en kompis

Saturday 15 September

Malmö FF vände 0–2 till 3–2 i Östersund

Malmö FF är svårbesegrat i höst. Trots underläge med 2–0 borta mot Östersund kom laget tillbaka och vann det svåra bortamötet i Jämtland med 3–2 (2–2). Dansken Sören Rieks gjorde två mål och en målpassning. när MFF gick upp på tredje plats i allsvenskan.

Tipsa en kompis

Saturday 15 September

Nu borde AIK börja känna flåset i nacken

Mötet med Östersund är Malmö FF:s 2018 nedkokat i en enda match.Underläge med 0-2 vändes till seger med 3-2 och AIK borde börja känna flåset i nacken.För guldet är deras att förlora.