Tipsa en kompis

2018-03-06

Glädjebeskedet för Daniel Sundgren

Här är glädjebeskedet för AIK.Daniel Sundgren är nu tillbaka i ordinarie träning med AIK efter att han drabbats av en propp i lungan.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

AIK

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:24

"Hade varit bedrövad då – och fullständigt olycklig"

I år kliver AIK in som regerande mästare.Det betyder att kravbilden höjts markant. Men Rikard Norling upplever att det är ett hungrigare AIK som tar sig an årets fotbollssäsong.– Det finns inget utrymme att titta i backspegeln i en klubb som AIK, säger han.

Tipsa en kompis

Igår 10:12

Guldhjälten lämnar – flyttar till Cypern

Nicolas Stefanell har gjort sitt i AIK för den här gången.Anfallaren lånas ut till cypriotiska Anorthosis Famagusta, enligt SportExpressens uppgifter.

Tipsa en kompis

Thursday 17 January

Glädjebeskedet: ”Helt otroligt enligt läkarna”

SM-guldsäsongen förstördes efter ett otäckt benbrott i cupmatchen mot Örebro.Nu är AIK:s mittback Jesper Nyholm på väg tillbaka.– Jag tror ta mig fan det, säger han till FotbollDirekt.

Tipsa en kompis

Thursday 17 January

Henok Goitom missar AIK:s premiärmatch

AIK spelar årets första träningsmatch på lördag mot Vasalund.Men Rikard Norling räknar inte med att ha Henok Goitom redo för spel.– Goitom är sjuk och har varit det hela veckan, säger Norling.

Tipsa en kompis

Thursday 17 January

Haksabanovic klar för allsvensk återkomst

Sead Haksabanovic återvänder till allsvenskan.West Ham-mittfältaren har placerats i AIK, men är enligt Kvällspostens uppgifter nu klar för IFK Norrköping.Mittfältaren väntas presenteras på en presskonferens under torsdagen.

Tipsa en kompis

Sunday 13 January

”Hade jag varit smart hade jag fattat det...”

DOHA. Mikael Lustig har ryktats vara i princip klar för AIK.Nu talar landslagets back ut om framtiden - och säger att han helst vill skriva nytt kontrakt med Celtic.– Vi trivs bra i Glasgow och bollen är hos Celtic. Om de säger att de vill ha mig kvar kommer jag stanna, säger han.

Tipsa en kompis

Saturday 12 January

”Är mycket närmare än jag var innan jag kom hit”

DOHA. Januariturnén är över och de svenska spelarna är snart på väg hem igen.Alexander Milosevic blickar tillbaka på ett bra träningsläger - och tror han är närmare A-landslaget än tidigare.–Absolut. Jag känner att jag är mycket närmare nu än när jag kom hit, säger han.

Tipsa en kompis

Friday 11 January

Wesström om Olssons erättare: ”Vi jobbar hårt”

Regerande mästarna AIK är i full gång med truppbygget där ett antal spelare har lämnat laget. Nu är prioriteringen att hitta en ersättare till Kristoffer Olsson.Enligt sportchefen Björn Wesström tittar AIK på ett antal namn.– Det är det vi jobbar hårdast för, säger han.