Tipsa en kompis

2018-03-11

Makrillarna förbannade: ”Såg genom ett fisknät”

Ett 30-tal Gaissupportrar åkte 80 mil till Östersund.Men de är allt annat än nöjda med platserna på arenan.–Bakom ett jäkla fisknät, säger Joel Otterloo Kuronen, styrelseledamot i Gårdakvarnen till Aftonbladet.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

GAIS

Grundat år: 1894

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Tuesday 11 September

”Vet inte om han har spelar fotboll alls...”

Marcus Berg lämnade planen mållös mot Turkiet - då kritiserades han av TV4:s studioexpert Alexander Axén. Efter matchen svarade Berg på kritiken.– Han ska vara en så kallad expert, men jag vet inte om han har spelat fotboll, säger landslagsanfallaren.

Tipsa en kompis

Saturday 11 August

Örebro förlorade mot Brommapojkarna

Krisen i Örebro fortsätter efter att de förlorat e hemma mot Brommapojkarna med 0-1. Närkingarna har nu sju raka matcher utan seger.
– Det är ingen rolig känsla säger Örebros Johan Mårtensson till C More efter matchen.

Tipsa en kompis

Monday 6 August

Lämnar Gais – efter ett halvår

Han värvades till Gais inför säsongen.Men redan nu lämnar Jonas Lindberg klubben.29-åringen är klar för Sirius.

Tipsa en kompis

Monday 2 July

Lämnar Häcken – för spel i Gais

GÖTEBORG. Alexander Angelin, 28, lämnar BK Häcken.Backen är klar för Gais, vilket GT kunde berätta i förra veckan.– Gais ville och Alexander ville så då vill vi självklart inte stå i vägen, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson.

Tipsa en kompis

Friday 29 June

Lämnar Häcken – återvänder till Gais

GÖTEBORG. Gais är på jakt efter en vänsterback.Enligt GT:s uppgifter har klubben ställt in siktet på Häckens Alexander Angelin, 28, och en övergång är i princip klar.– Vi kommenterar inte spelare in eller ut, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson.

Tipsa en kompis

Monday 18 June

Här avslöjas Harry Kane: ”Herregud”

Hela England skrek efter straff och ifrågasatte videogranskningssystemet VAR.Men nu avslöjas Harry Kanes fula knep av reprisbilderna.– Man tänkte: "Herrgud, vad gör de i VAR-rummet? De har en uppgift, men klarar inte av det". Men de är smarta, säger Alexander Axén i TV4.

Tipsa en kompis

Saturday 16 June

Kängan i natt: ”Du ska bara vara tyst”

Efter 1-1 kom Lionel Messi med ett bittert utspel mot Island.Nu får han mothugg från TV4:s expert Alexander Axén.– Om du får 1-1 ska du bara vara tyst, säger han.

Tipsa en kompis

Tuesday 12 June

Lindberg: ”Minns inte ens uppvärmningen”

Jonas Lindberg fick en stenhård boll i huvudet.Sedan uppstod stor förvirring –och gaisaren minns inte ens att han har spelat match.– Det är helt svart, säger han efter derbyt.