Tipsa en kompis

2018-03-11

Här spottar ikonen på 14-åriga flickan

Här spottar Liverpoolikonen Jamie Carragher på en 14-årig flicka.Händelsen fångades på film efter Liverpools förlust mot ärkerivalen Manchester United på Old Trafford.Nu ber Carragher flickan om ursäkt, skriver The Mirror.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Manchester U

Grundat år: 1878

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

00:15

Uppgifter: City nära ”den nya Ronaldo”

Joao Felix – ”den nya Cristiano Ronaldo” – uppgavs vara på väg till Manchester United.Men enligt portugisiska uppgifter kan ligarivalen City är nära 19-åringen.

Tipsa en kompis

19:30

Pogbas ord som väcker reaktioner

Paul Pogba har kontrakt med Manchester United till 2021.Frågan är om Real Madrid är ett potentiellt klubbval därefter?– Real Madrid är en dröm för alla, säger fransmannen enligt Mirror.

Tipsa en kompis

14:00

Lindelöf hyllas men lagkamraten sågas

Victor Nilsson Lindelöf fortsätter att få beröm för sina insatser i Manchester United.Manchester Evening News utnämner svensken till en av säsongens bästa spelare i sin sammanställning.

Tipsa en kompis

10:11

”Han ångrar sitt beslut – nu vill han till United”

Antoine Griezmann påstås ha tröttnat på läget i Atletico Madrid.Nu vill han i stället till Old Trafford och Manchester United.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 March

Ikonen slår tillbaka mot Zlatan efter utspelet

Zlatan Ibrahimovic skickar en känga till flera av Manchester Uniteds ikoner.Nu kommer svaret från Ryan Giggs.– Tydligen så vet Zlatan mer än oss, säger Giggs enligt Guardian.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 March

Både älskad och hatad: Bråket bakom CL-pokalen

Det är kanske inte den vackraste pokalen. Och skaparna själv föredrar en annan.Men det är sju kilo mässing och silver som alla fotbollsspelare drömmer om att lyfta.Pokalen hade aldrig haft de stora öronen och kallats för ett överviktigt missfoster om det inte vore för en konflikt mellan Europas stora fotbollsländer.– Den är inte helt lätt att lyfta, säger Jesper Blomqvist som vann Champions League med Manchester United.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 March

Zlatans hårda attack: ”Sök jobb, sluta klaga”

Zlatan Ibrahimovic står upp för vännerna José Mourinho och Paul Pogba.Även om det innebär att han måste gå i clinch med Manchester United-ikonen Paul Scholes.

Tipsa en kompis

Sunday 17 March

Svenske Anthony gjorde supermål för Uniteds U18

Sverige har ett superlöfte på gång i Manchester Uniteds ungdomsakademi.Anthony Elanga stod precis för ett supermål för klubbens U18-lag.