Tipsa en kompis

2018-03-11

Favoriterna till semifinal i Svenska Cupen

Eskilstuna, Linköping, Rosengård och Djurgården är klara för semifinal i Svenska Cupen.

Söndagen blev en rafflande för framför allt Linköping och Djurgården.

Linköping spelade 1-1 hemma mot Göteborg. Efter en tre matcher i gruppspelet slutade båda lagen på sju poäng och plus åtta i målskillnad. Men som svenska mästare i fjol var Linköping högst rankad och snodde semifinalplatsen.

Läs på källsidan: svenskfotboll.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Djurgårdens IF

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

20:15

TFF-målvakten skadad: "Han blödde i en timme"

Allt talar för att Trelleborgs FF tvingas slänga in en allsvensk debutant i målet mot Djurgården.Ordinarie målvakten Marko Johansson besväras av en höftskada efter att ha landat fel mot Häcken.– Efter matchen blödde han i nästan en timme, säger tränaren Patrick Winqvist.

Tipsa en kompis

Wednesday 19 September

Ilskan mot det egna laget: ”Så besviken”

Han är Djurgårdens nu bäste målskytt.Men har bara fått starta åtta allsvenska matcher den här säsongen.Och Aliou Badji är rejält besviken på klubben.– Det här är inte okej, jag är verkligen arg, säger han till FotbollDirekt.

Tipsa en kompis

Wednesday 19 September

Det är helt avgörande – om Dif vill hänga på tåget

Henrik Berggren lämnar Djurgården.Som vd har han rest en förening som kravlade runt i sina egna bekymmer och proppat bankvalvet fullt med pengar för framtiden.Han serverar en klubb på silverfat till sin efterträdare.

Tipsa en kompis

Wednesday 19 September

Två år tillträdesförbud för bengalkastaren i derbyt

I derbyt mellan Hammarby och Djurgården i början av september kastades en bengal mot sittplatsläktaren. Idag kom beskedet att personen som gjorde det har tilldelats tillträdesförbud i två år.

Tipsa en kompis

Wednesday 19 September

JUST NU: Stängs av från fotboll i två år

Skandalscener uppstod mellan Djurgården och Hammarby när en bengal kastades mot åskådare på sittplatsläktaren.Nu stängs personen ute från att gå på fotboll i två år.– Han är även belagd med två års tillträdesförbud, säger polisens presskontakt Lars Byström till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Wednesday 19 September

"Klart jag funderar över framtiden nu"

Djurgårdens vd Henrik Berggren lämnar klubben för ett att bli operativ chef för Svensk elitfotboll.Nu funderar även sportchefen Bosse Andersson på sin framtid.- Vi sa att vi skulle sluta tillsammans, klart att jag funderar över framtiden, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 19 September

Därför har Källström dragit sig undan från Djurgården

I fjol var Kim Källström var en av Djurgårdens främsta profiler.I dag tar han avstånd från klubben.– Jag har dragit mig undan för att låta laget köra sitt race utan mig, säger Källström.För SportExpressen berättar han om livet efter karriären - och skuldkänslorna gentemot sin familj.

Tipsa en kompis

Sunday 16 September

Isaksson: ”Jag har inget att skylla på”

Djurgården föll tungt mot BP efter Andreas Isakssons målvaktstavla.Efter matchen var målvakten frustrerad.– Det var tungt, frustrerande. Jag har inget att skylla på, säger Isaksson.FÅ BÄST KOLL: Följ Djurgården Fotboll – direkt i Messenger