Tipsa en kompis

2018-03-11

Favoriterna till semifinal i Svenska Cupen

Eskilstuna, Linköping, Rosengård och Djurgården är klara för semifinal i Svenska Cupen.

Söndagen blev en rafflande för framför allt Linköping och Djurgården.

Linköping spelade 1-1 hemma mot Göteborg. Efter en tre matcher i gruppspelet slutade båda lagen på sju poäng och plus åtta i målskillnad. Men som svenska mästare i fjol var Linköping högst rankad och snodde semifinalplatsen.

Läs på källsidan: svenskfotboll.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Djurgårdens IF

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

17:01

Djurgården öppnar för fler värvningar

Djurgården snuvades på Vidar Örn Kjartansson - som gick till Bajen.Nu öppnar Djurgårdens sportchef för att förstärka laget innan premiären.– Det är mycket möjligt att det kan ansluta någon spelare in, säger Bosse Andersson.

Tipsa en kompis

Monday 18 March

Bilden på Kjartansson bekräftar värvningen

Vidar Örn Kjartansson är klar för Hammarby.Anfallaren som även ryktats till Djurgården lånas in till klubben.Det bekräftas av hans agent för isländska sajten Fotbolti.net.

Tipsa en kompis

Saturday 16 March

Häcken till final i Svenska Cupen – avgjorde i 109:e minuten

Häcken är vidare till final i Svenska Cupen efter 3-2 borta mot Djurgården. Hjälte blev Mervan Celik som i förlängningen satte det avgörande målet.

Tipsa en kompis

Saturday 16 March

Djurgården utslaget: ”Den där ska han ta”

Häcken är vidare till final i Svenska cupen.Efter att ha missat ett drömläge i förlängningen fick Mervan Celik revansch och satte dit avgörandet.– Den ska han ta, säger C Mores expert Anders Andersson om Per Kristian Bråtveits målvaktsingripande.

Tipsa en kompis

Saturday 16 March

Rött kort till motståndaren – då kvitterade Blåvitt

0–2 mot Falkenberg för en vecka sedan.1–1 mot Varbergs Bois på lördagen.IFK Göteborg har en del att jobba på fram till den allsvenska premiären mot AFC om två veckor.– Vi ska vinna en sådan här match, säger Blåvitts mittback André Calisir till GP.

Tipsa en kompis

Saturday 16 March

Göteborg avgjorde i slutet på tilläggstiden

GÖTEBORG. Göteborg FC är i final i svenska cupen.Efter stor dramatik lyckades Julia Zigiotti Olme pricka in 2–1 mot Djurgården – en halv minut in på tilläggstiden på den andra förlängningskvarten.

Tipsa en kompis

Saturday 16 March

Göteborg till cupfinal – avgjorde i 121:a minuten

Göteborg är klart för sin första cupfinal på sju år. I semifinalen hemma mot Djurgården vände man 0-1 till seger med 2-1 sedan man avgjort i den 121:a (!) minuten.

Tipsa en kompis

Saturday 16 March

Ser fram mot semin mot förra klubben

Efter fyra raka vinster i svenska cupen och 15–2 i målskillnad är det dags för ett riktigt test för Häcken.Hisingsklubben möter Djurgården på Tele2 Arena i semifinal.– En bra motståndare i en viktig match, cupen är ju vägen ut i Europa, säger Häckens mittfältare Alexander Faltsetas.