Tipsa en kompis

2018-03-12

Spottade på 14-åring – stängs av i Sverige

Jamie Carragher skapade skandalrubriker när han spottade mot en fjortonårig flicka. Nu har han blivit tillfälligt avstängd från sitt jobb som expert på svenska Viasat.– Det är totalt oacceptabelt beteende, säger MTG:s sportchef Per Nunstedt.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Liverpool

Grundat år: 1892

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 20:13

Salahs galna show i Liverpools superkross

Het, hetare, Mohamed Salah.Egyptiern gjorde fyra (!) mål och en assist när Liverpool slog Watford med 5-0.Nu är skytteligaledaren uppe i sanslösa 28 mål på 28 ligamatcher.

Tipsa en kompis

Friday 16 March

”Drömlottning för alla United-fans”

Nu är den färdiglottad, kvartsfinalomgången i Champions League.Matcherna blir som följer: Barcelona-Roma, Sevilla-Bayern München, Juventus-Real Madrid och Liverpool-Manchester City.– Jag är redan arg, säger Jürgen Klopp.

Tipsa en kompis

Friday 16 March

Här är kvartsfinalerna i Champions League

Nu är den färdiglottad, kvartsfinalomgången i Champions League.Matcherna blir som följer: Barcelona-Roma, Sevilla-Bayern München, Juventus-Real Madrid och Liverpool-Manchester City.

Tipsa en kompis

Wednesday 14 March

Beslutet: Carragher återvänder till Viasat

Jamie Carragher får återvända till svensk tv.Den skandalomsusade Premier League-ikonen har fått ett datum för när han dyker upp i Viasat igen.– Carragher gjorde bort sig, det är vi alla överens om, men vi tycker inte att det diskvalificerar honom att fortsätta sitt arbete med oss, säger MTG:s sportchef Per Nunstedt i ett uttalande.

Tipsa en kompis

Monday 12 March

Ursäkten: ”Det var galenskap”

Efter att ha spottat mot en fjortonårig flicka blev Jamie Carragher avstängd från sina expertuppdrag på Viasat och Sky.Nu ber han om ursäkt.– Det var galenskap. Vidrigt. Hade någon gjort så mot min dotter hade jag blivit vansinnig, säger Jamie Carragher i Sky News.

Tipsa en kompis

Sunday 11 March

Här spottar ikonen på 14-åriga flickan

Här spottar Liverpoolikonen Jamie Carragher på en 14-årig flicka.Händelsen fångades på film efter Liverpools förlust mot ärkerivalen Manchester United på Old Trafford.Nu ber Carragher flickan om ursäkt, skriver The Mirror.

Tipsa en kompis

Saturday 10 March

Ljungbergs ilska efter Man United–Liverpool

Domarinsatsen var i fokus efter Manchester United och Liverpool. Fredrik Ljungberg var starkt kritisk efter matchen.– Jag har spelat fotboll i 25 år och jag vet inte när det ska vara straff, säger Fredrik Ljungberg i Viasatstudion.

Tipsa en kompis

Saturday 10 March

Klackar bollen rakt i eget mål

Tillbaka i startelvan efter flera månaders skadefrånvaro.Men Eric Baillys comeback i Manchester United blev en riktig mardröm.I andra halvlek gjorde ivorianen självmål - och bjöd in Liverpool i matchen.