Tipsa en kompis

2018-03-12

Ursäkten: ”Det var galenskap”

Efter att ha spottat mot en fjortonårig flicka blev Jamie Carragher avstängd från sina expertuppdrag på Viasat och Sky.Nu ber han om ursäkt.– Det var galenskap. Vidrigt. Hade någon gjort så mot min dotter hade jag blivit vansinnig, säger Jamie Carragher i Sky News.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Liverpool

Grundat år: 1892

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 06:54

Hustrun om makens skräckfyllda diagnos

Stephen Darby har drabbats en motorneuronsjukdom.En sjukdom som bryter ner nervsystemet och till slut leder till förlamning.Nu berättar hustrun, fotbollsstjärnan Steph Houghton, för första gången om chockbeskedet.”Vi kommer fortsätta kämpa”, skriver hon på Twitter.

Tipsa en kompis

Wednesday 19 September

Nya bilderna avslöjar sanningen om stjärnan

Roberto Firmino blev hjälte, men det var Mohamed Salah som stal rubrikerna.Nu avslöjas sanningen bakom de omtalade bilderna på Liverpoolstjärnan.– Jag tror att han firar på sitt eget sätt, säger Rio Ferdinand enligt Daily Mail.

Tipsa en kompis

Tuesday 18 September

Ilskan mot stjärnorna: ”Rasande – helt galen”

PSG föll i slutminuterna mot Liverpool.Då markerade tränaren Thomas Tuchel starkt mot lagets stjärnspelare.

Tipsa en kompis

Tuesday 18 September

Inbytt Firmino stor hjälte för Liverpool – avgjorde på tilläggstid

Ett finger i ögat stoppar inte Roberto Firmino. På tilläggstid sköt han 3-2 i stormötet mot Paris Saint Germain. Efteråt firade han med att sätta handen framför ögat.

Tipsa en kompis

Tuesday 18 September

Hjälte för Liverpool – efter otäcka bilderna

Liverpools segertåg fortsätter.PSG såg ut att sno en poäng från engelsmännen i Champions League-premiären – men Roberto Firmino, som fick sitt öga mosat i helgen, avgjorde på stopptid.

Tipsa en kompis

Tuesday 18 September

Profilen tvingas lägga av – är allvarligt sjuk

Liverpool-fostrade Stephen Darby tvingas lägga av som 29-åring.Högerbacken har diagnosticerats med en allvarlig nervsjukdom.– Jag ber er respektera mitt privatliv så att jag kan ställa mig in på kampen jag har framför mig och så att jag kan få umgås med mina nära och kära, säger Darby i ett uttalande.

Tipsa en kompis

Sunday 16 September

Ikonen berättar – sköt ihjäl en man

Som spelare representerar Bruce Grobbelaar en av Liverpools största perioder i klubbhistorien.Men innan fotbollskarriären tvingades Grobbelaar till hätska strider i den afrikanska djungeln."Jag minns fortfarande första gången jag dödade någon. Jag kan fortfarande se hans ögon", skriver Grobbelar i sin nya självbiografi enligt Daily Mail.

Tipsa en kompis

Saturday 15 September

Tottenham mot Liverpool i Premier League

Fem matcher, fem segrar. Liverpools säsongsinledning kan inte beskrivas som annat än en succé efter en övertygande 2–1-seger över Tottenham.