Tipsa en kompis

2018-03-12

Carrick bekräftar – lägger av i sommar

Manchester United-mittfältaren Michael Carrick lägger av efter säsongen. 36-åringen har vunnit 18 titlar under sina tolv år i United, inklusive fem i Premier League och en Champions League-titel.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Manchester U

Grundat år: 1878

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 15:45

"Självisk, självisk – ingen riktig spelare”

I ett krisande Manchester United är det ofta Paul Pogba som får bära hundhuvudet.Nu har fransmannen fått en rejäl utskällning från Ian Holloway – och petats från Uniteds startelva.

Tipsa en kompis

Igår 00:20

Sanningen efter Uniteds tystnad om Mourinho

Manchester United reagerade inte alls på uppgifterna om att José Mourinho var på väg bort från klubben.Manchester Evening News säger sig sitta på förklaringen.

Tipsa en kompis

Friday 7 December

Arsenals bakslag – missar säsongen

Arsenals försvarare Rob Holding missar resten av säsongen. Han slet av korsbandet i vänster knä i Premier League-matchen mot Manchester United i måndags.

Tipsa en kompis

Thursday 6 December

Rear ut lyxhuset – efter fruns tragiska dödsfall

Rio Ferdinands hustru Rebecca dog i cancer och lämnade förre fotbollsstjärnan ensam med parets tre barn.Nu har Ferdinand hittat kärleken igen och förlovat sig.– Mina barn förtjänar att vara lyckliga, säger Ferdinand till Daily Mail.

Tipsa en kompis

Wednesday 5 December

Oavgjort i hett möte på Old Trafford

Arsenals senaste ligaseger på Old Trafford kom 2006 – på den tiden klubben och Manchester United dominerade i Premier League.
Så är det inte längre.
Hett, hårt, emellanåt fult – men också en tempostark fotboll i en match som slutade 2–2.

Tipsa en kompis

Wednesday 5 December

Här tappar han in bollen: ”Ovanligt”

Mardrömsstart för Manchester United hemma mot Arsenal.David De Gea stod för en tavla vid gästernas ledningsmål.– Ovanligt att se honom tappa bollar på det sättet, säger kommentatorn Anders Bjuhr i Viasat.

Tipsa en kompis

Wednesday 5 December

Fruns klockrena svar hyllas nu av tusentals

Victor Nilsson Lindelöf är för tillfället skadad och har rest till Dubai för att sköta sin rehab-träning.När frun Maja publicerade en strandbild på fotbollsstjärnan gick en Manchester United-supporter till attack och kallade honom för könsord.Majas klockrena svar hyllas nu av flera tusen.

Tipsa en kompis

Tuesday 4 December

Avslöjar nya detaljerna om jättebråket i United

José Mourinho skällde ut hela laget redan innan fiaskomatchen mot Southampton.Och Paul Pogba efteråt.Stämningen i Manchester United beskrivs nu som extremt ansträngd.”Pogba skakade på huvudet och sa till sina lagkamrater att han snart inte står ut med den här situationen mer”, skriver The Independent.