Tipsa en kompis

2018-03-12

Landslagsförsvararen utreds för dopingbrott

Lazios mittback Stefan de Vrij utreds för dopingbrott.De Vrij kallades till ett förhör med den italienska antidopingkommissionen (Nado Italia) på måndagen.Efter förhöret meddelade Nado Italia att de tänker fortsätta utreda holländaren.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Lazio

Grundat år: 1900

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 20 August

Lazios supportrar i nytt blåsväder: ”Sommarens värsta skämt”

Lazios ultras-supportrar har skickat ut ett flygblad där de uppmanar kvinnor att hålla sig borta från den del av läktaren som kallas Curva Nord, något som retat upp stora delar av Fotbollsitalien.

Tipsa en kompis

Saturday 18 August

Insignes briljans bakom Napoli-seger

Napoli inledde Serie A på bästa sätt genom att vända och vinna borta mot Lazio. Yrvädret Lorenzo Insigne visade vägen i 2-1-segern.

Tipsa en kompis

Saturday 4 August

Arsenal slog Lazio i stormötet på Friends

Det bjöds på internationell toppfotboll på Friends arena.Men bara 14 156 åskådare såg på när Arsenal besegrade Lazio med 2-0.

Tipsa en kompis

Saturday 4 August

Uppgifter: Milan med jättebud på stjärnan

Sergej Milinkovic-Savic har varit en jagad man hela sommaren.Nu uppges att Milan vill lägga ett miljardbud på Lazios stjärnspelare – som jagats av Manchester United.

Tipsa en kompis

Tuesday 31 July

Dråpslag för Real och United: ”Jag stannar”

Det talades om att Sergej Milinkovic-Savic skulle tvinga sig bort från Lazio.Men nu stämmer serben i bäcken – och menar att han blir kvar i klubben.

Tipsa en kompis

Monday 30 July

Dök inte upp – nu tar ryktena fart ordentligt

Sergej Milinkovic-Savic är en ryktenas man.Efter att stjärnan valt att missa Lazios medicinska tester – ökar nu spekulationer om serbens framtid.

Tipsa en kompis

Sunday 22 July

Uppgifter: Wernbloom jagas av storklubbar

Pontus Wernblooms framtid är fortfarande oviss.Nu kopplas den förre landslagsstjärnan ihop med klassiska klubbar.Fiorentina, Lazio och Galatasaray finns bland intressenterna.

Tipsa en kompis

Monday 7 May

Överens med United – går för jättesumma

Sergej Milinkovic-Savic, 23, har imponerat i Lazio.Nu är han överens med Manchester United.Prislappen?Närmare en miljard kronor, skriver The Sun.