Tipsa en kompis

2018-03-12

Kadewere stor cuphjälte för Dif

Kvartsfinalen mellan Djurgården och Häcken såg länge ut att gå mot förlängning.Men sent i den andra halvleken sköt Tino Kadewere Djurgården till semifinal.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Häcken

Grundat år: 1940

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 20:28

MFF till final - och jubel hos Häcken

Malmö FF är klart för final i Svenska Cupen efter 1-0 på Jämtkraft Arena. Arnor Traustason gjorde målet i andra halvlek. Därmed blir det inget spel för Östersund i Europa i år. Jubel däremot i Häcken som tar Sveriges tredje plats i kvalet till Europa League tack vare fjolårets allsvenska fjärdeplats.

Tipsa en kompis

Thursday 15 March

Svenska Cupens heta semifinaler - där Häcken kan bli vinnare

Även om mars klassas som en vintermånad är Svenska Cupen stekhet och i helgen avgörs semifinalerna. På lördag möts regerande mästarna Östersund mot mesta mästarna Malmö FF. På söndag handlar det om säsongens första derby mellan AIK och Djurgården. Vinnarna spelar final den 10 maj.

Tipsa en kompis

Monday 12 March

Häckens besvikelse: ”Är synd om det är offside”

STOCKHOLM. Det såg länge ut att gå mot 0-0 och förlängning - trots Daleho Irandust stolpe. Men i den andra halvleken avgjorde Tino Kadewere för Djurgården.Efter matchen hade flera röster från Häcken-lägret anmärkningar på målet.– Synd om det ska vara offside, säger Rasmus Lindgren.

Tipsa en kompis

Monday 12 March

Samtliga Göteborgslag utslagna

Göteborg hade tre lag i Svenska Cupens kvartsfinaler, men inget nådde semifinal. Sedan IFK Göteborg och GAIS förlorat mot Malmö FF respektive Östersund blev det förlust även för Häcken i måndagens bortamöte med Djurgården, som vann med 1-0. Därmed har samtliga tre kvartsfinaler slutat just 1-0.

Tipsa en kompis

Friday 9 March

Kan GAIS skrälla i Östersund?

Svenska Cupen är framme vid kvartsfinaler. Sju allsvenska lag samt GAIS från Superettan har chans att bli cupmästare 2017/18. I gruppspelet slog GAIS ut Elfsborg, Hammarby och Vasalund. Nu väntar regerande cupmästarna Östersund. Kan GAIS skrälla? På söndag kväll vet vi svaret. I övriga kvartsfinaler möts Malmö FF-IFK Göteborg (lördag), Djurgården-Häcken (måndag) och AIK-Örebro (tisdag).

Tipsa en kompis

Saturday 3 March

Dramatik på hög nivå när Örebro gick till kvartsfinal

Djurgården och Östersund vann sina grupper på maximala nio poäng och var de första att bli klara för kvartsfinal. Häcken och Örebro vann på bättre målskillnad och är också klara.

Häcken gick vidare tack vare 1-1 mot GIF Sundsvall. Örebro gick vidare efter 2-2 i Norrköping. I den gruppen blev det dramatik på hög nivå då Örebro, Norrköping och Helsingborg fick samma poäng. Gruppspelet fortsätter på söndagen då fyra nya klubbar ska kvalificera sig till Svenska Cupens kvartsfinaler.

Tipsa en kompis

Saturday 3 March

”Frågan om jag är välkommen tillbaka”

SAN JOSÉ. Mikael Stahre ser fram emot ett nytt tränaruppdrag i ett nytt land.För SportExpressen berättar nu San José Earthquakes huvudtränare om det nya jobbet, livet i Kalifornien, uppbrottet med BK Häcken, hur han ser på Zlatan i MLS - och att han drömmer om att träna AIK igen.- Jag skulle gärna träna AIK någon gång innan jag "fettar in" och begravs. Sedan om jag är välkommen tillbaka är en annan sak, säger han.

Tipsa en kompis

Saturday 3 March

”Jag ska inte ljuga – var jävligt jobbigt”

Efter karriärens fjärde korsbandsskada är Jasmin Sudic, 27, tillbaka.För GT ger BK Häckens mittback sin syn på den tunga tiden, inkomstbortfallet och det utgående kontraktet.–Det är en svår sits, men det är väldigt kul att spela fotboll igen, säger han.