Tipsa en kompis

2018-03-12

”Det vore grymt om vi fick AIK”

Djurgården är klart för semifinal i svenska cupen.Om AIK vinner mot Örebro väntar ett Stockholmsderby.Något som spelarna i Blåränderna ser fram emot.– Jag vill ha AIK helst, säger Jonas Olsson.– Det är klart man vill ha ett derby, säger Jesper Karlström.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

West Bromwich

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

19:43

Bilderna på stjärnan som fansen inte vill se

Drygt en timme försenat kom cupderbyt mellan AIK och Djurgården i gång.Men blåränderna fick en tråkig start.Redan efter en knapp halvtimmes spel tvingades lagkaptenen Jonas Olsson bryta matchen.– Det är jättetråkigt, säger C Mores Anders Andersson.

Tipsa en kompis

Tuesday 6 February

Han tar över som kapten efter Kim

Kim Källström var Djurgårdens lagkapten i fjol. Men nu passas den ärofyllda bindeln vidare och valet ser ut att ha fallit på mittbacksgeneralen Jonas Olsson.– Jag har pratat med Jonas om det, säger Özcan Melkemichel.

Tipsa en kompis

Sunday 17 December

Mäktiga bilderna – här hyllas Olsson

Inga svenskar i startelvan när Manchester United mötte West Bromwich men väl en på planen. Jonas Olsson var tillbaka för att hyllas stort av West Bromwich.Svensken fick stående ovationer och lämnade över matchbollen.– En välförtjänt och fin karriär har han haft, säger Niklas Jihde i Viasats studio.

Tipsa en kompis

Wednesday 22 November

Blåvitt tappar talang till Öis

Blåvitt tappar en talang till rivalen.Landslagsmeriterade 17-åringen Fonti Kanu har skrivit på för Örgryte.– Tråkigt, vi hade gärna velat ha kvar honom, säger IFK Göteborgs akademichef Jonas Olsson.

Tipsa en kompis

Tuesday 14 November

Utspelet: Zlatan kommer spela VM

Mino Raiola lovade att "personligen leverera Zlatan" till VM.Och ska man tro de förra landslagsstjärnorna Kim Källström och Jonas Olsson kommer landslaget få sällskap av Ibrahimovic i Ryssland.–Jag tror att han är med, säger Källström i Kanal 5.

Tipsa en kompis

Friday 3 November

Ikonens son klar för IFK Göteborg

GÖTEBORG. Noah Alexandersson, 16, är klar för IFK Göteborg.Därmed går han i pappa Niclas fotspår.– Det känns självklart väldigt bra att Noah väljer att komma till oss för att ta ytterligare steg i sin fotbollskarriär, säger Blåvitts akademichef Jonas Olsson

Tipsa en kompis

Wednesday 27 September

Olsson backas: "Det är töntigt"

Jonas Olsson hånades av Hammarbys Pa Dibba efter en omdiskuterad situation i derbyt i söndags.Nu försvaras mittbacken av tränaren Özcan Melkemichel och lagkamraterna i Djurgården.– Jonas har fått alldeles för mycket skit. Det är lite töntigt att fokusera på enskilda situationer hit och dit, säger Magnus Eriksson.

Tipsa en kompis

Monday 25 September

Hånas: "Fraktur – i tårkanalerna"

Jonas Olsson anklagades för filmning efter att Djurgården kryssat mot Hammarby i derbyt.Nu hånas han på Instagram.”Bollywood”, skriver Pa Dibba och publicerar en bild på en skrikande Olsson.”En allvarlig fraktur i tårkanalerna”, skriver Nemo Hedén, podcastprofil och Hammarby-supporter.