Tipsa en kompis

2018-03-13

Det här var framtiden som presenterade sig

Maktkamp? Kupp?Nej, i en proppfull idrottshall presenterade sig framtiden i går.Låt oss hoppas det, för vad än AIK:s 942 viljor starka sammanträde mynnar ut i ligger svensk fotbolls bästa möjligheter i den här riktningen.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

AIK

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 6 December

AIK efter domen: ”Hoppas på överklagan”

I ett pressmeddelande uttalar sig AIK om den i dag fallande domen kring den omtalade matchfixningen som inkluderar en före detta AIK-spelare och deras nuvarande målvakt Kenny Stamatopoulos. De hoppas att domen, som blev friande, överklagas.

Tipsa en kompis

Thursday 6 December

AIK vill att Etuhu– domen överklagas

Dickson Etuhu friades av tingsrätten i matchfixningsmålet. Nu hoppas AIK att domen överklagas.- För svensk fotbolls skull sänder domen oroväckande signaler, säger AIK:s klubbdirektör Jens T Andersson till AIK:s officiella hemsida.

Tipsa en kompis

Thursday 6 December

Åklagaren om domen i matchfixningshärvan

Åklagare Jens Lindmark kommenterar den friande domen mot den före detta AIK:aren och den utpekade 37-åringe kumpanen som misstänks för grovt mutbrott.
– En oväntad utgång. Det var oerhört starka vittnesmål, säger åklagare Lindmark.

Tipsa en kompis

Thursday 6 December

Så föll domen i matchfixningshärvan

Den före detta AIK:aren och den utpekade 37-åringe kumpanen som misstänkts för grovt mutbrott friades i rätten.

Tipsa en kompis

Thursday 6 December

JUST NU: Etuhu frias i tingsrätten

Dickson Etuhu frias från åtalet om grovt mutbrott.Det meddelade Stockholms tingsrätt klockan 11 på torsdagsmorgonen.Etuhu stod tillsammans med en 37-årig man åtalad för att ha försökt muta AIK:s målvakt Kenny Stamatopolous.

Tipsa en kompis

Thursday 6 December

JUST NU: Etuhu helt för mutbrott

Dickson Etuhu frias från åtalet om grovt mutbrott.Det meddelade Stockholms tingsrätt klockan 11.00 på torsdagsmorgonen.Etuhu stod tillsammans med en 37-årig man åtalad för att ha försökt muta AIK:s målvakt Kenny Stamatopolous.

Tipsa en kompis

Thursday 6 December

I dag faller domen i matchfixningshärvan

Klockan 11 i dag faller domen mot den före detta AIK:aren och den utpekade 37-åringe kumpanen som misstänks för grovt mutbrott.
Männen misstänks för att ha försökt muta AIK-målvakten Kenny Stamatopolous i samband med det allsvenska mötet mellan IFK Göteborg och AIK i maj 2017.

Tipsa en kompis

Wednesday 5 December

Vändningen – nu ges han ett nytt kontrakt

Denni Avdic framtid i AIK är osäker - och många har redan tagit för givet att han lämnar klubben.Men enligt SportExpressens uppgifter kommer mittfältaren nu att erbjudas ett kontraktsförslag av klubben.