Tipsa en kompis

2018-03-13

Sema om nobben: ”Klart jag var sur”

I Norrköping ville Janne Andersson inte förlänga hans kontrakt. I dag tränar han Ken Sema i landslaget i stället.– Jag har inget agg mot honom. Men det är klart att jag var sur när jag inte fick förlängt, säger Sema i Olof Lundhs Podcast.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Norrköping

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 17:06

Kalmars stora problem: Sju försvarare är borta

Kalmars tränare Nanne Bergstrand har problem att få ihop en backlinje två veckor före allsvenska premiären.Då tar Rasmus Elm ett steg tillbaka – sedan kliver han fram och trycker in enda KFF-målet i träningsmatchen mot IFK Norrköping.– Vi har kvalitet i den här gruppen, säger mittfältsbreddaren Papa Diouf efter 1-1.

Tipsa en kompis

Igår 12:14

Hallberg ersätter Smith i U21

Norrköpings Eric Smith har lämnat återbud till U21-landsalgsets EM-kvalmatcher mot Turkiet och Cypern. Smith ådrog sig en fotskada för en tid sedan och har inte återhämtat sig hundraprocentigt.

Herman Hallberg, som fanns med i Roland Nilssons trupp mot Ungern i höstas, ersätter Smith.

Tipsa en kompis

Friday 9 March

Vilken stjärnsmäll för TFF – storförlust i Norrköping

Vilken smäll för Trelleborgs FF.Allsvenska nykomlingarna fick en rejäl lektion på Idrottsparken i Norrköping.Hemmalaget kopplade tidigt ett jättegrepp och hade 4-0 efter en dryg halvtimmes spel.

Tipsa en kompis

Saturday 3 March

Dramatik på hög nivå när Örebro gick till kvartsfinal

Djurgården och Östersund vann sina grupper på maximala nio poäng och var de första att bli klara för kvartsfinal. Häcken och Örebro vann på bättre målskillnad och är också klara.

Häcken gick vidare tack vare 1-1 mot GIF Sundsvall. Örebro gick vidare efter 2-2 i Norrköping. I den gruppen blev det dramatik på hög nivå då Örebro, Norrköping och Helsingborg fick samma poäng. Gruppspelet fortsätter på söndagen då fyra nya klubbar ska kvalificera sig till Svenska Cupens kvartsfinaler.

Tipsa en kompis

Saturday 3 March

Peking utslagna – efter övertidsmål

Norrköpings Kalle Holmberg höll på att ordna ett angenämt firande på sin 25-årsdag med ett sent mål mot Örebro på lördagen.Men på övertid kom gästerna tillbaka och kvitterade.Slutresultatet blev i stället 2-2.

Tipsa en kompis

Sunday 25 February

Gais besvikelse: ”Vi dör ju sista tjugo...”

Gais gick mot en oväntad seger borta mot Hammarby efter en monsterinsats.Men på övertid föll laget - efter att Imad Khalili kvitterat sent.– Vi dör ju sista tjugo minuterna, säger Gais tränare Bosko Orovic.

Tipsa en kompis

Sunday 25 February

Imad Khalili räddade Bajen från ett fiasko

Hammarby gick mot en tung förlust hemma mot Gais i svenska cupen.Men med bara några minuter kvar klev Imad Khalili fram.Mittfältaren räddade 3-3 efter en tilltrasslad situation i straffområdet.

Tipsa en kompis

Saturday 24 February

Norrköping avgjorde sent

Bland lördagens cupmatcher var division 1-laget Tvååkers IF bara minuter från en riktig skräll hemma mot IFK Norrköping. I paus ledde Tvååker med 2-0 men Norrköping kom tillbaka till 2-2 och avgjorde, 2-3, på tilläggstid. Ett sent mål gjorde också Örebro SK hemma mot Helsingborg och därmed väntar gruppfinal mot just Norrköping.