Tipsa en kompis

2018-03-13

Här gör Henke comeback – i tv

Henrik Larsson provspelar– i division 7.Fotbollslegendaren gör "comeback" i tv-serien "Lingonligan" – och hyllas för sin skådespelartalang.– Det var underbart att ha med Henke, säger Anders Jansson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Landskrona

Grundat år: 1915

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Tuesday 11 September

Landskronas superskräll – Helsingborg kan tacka

Helsingborgs IF kan tacka Landskrona Bois för att man behåller ledningen i superettan.När Falkenberg skulle kliva förbi och upp i topp skrällde Bois.– Vi jobbar som djur, säger mittfältaren Filip Pivkovski.

Tipsa en kompis

Friday 7 September

Lagkaptenen svarar efter misstanke om fixad match

Cupmötet mellan IFK Värnamo och Assyriska BK utreds efter avvikelser på spelmarknaden.Nu ger Värnamos lagkapten Pär Cederqvist sin syn på matchen.– Jag tycker att vi var bättre än dem och kan inte se att de inte gjorde sitt bästa eller att vi gjorde konstiga mål. Det var ingen målvaktstavla eller såna grejer, säger Cederqvist till Värnamo Nyheter.

Tipsa en kompis

Wednesday 5 September

Landskrona Bois kris allt mer akut

Landskrona Bois ekonomiska kris är avgrundsdjup.300 000 kronor måste in under september – och tre miljoner kronor innan året är slut.–Vi har gott hopp om att det ska lösa sig, säger klubbens ordförande Urban Jansson till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Wednesday 5 September

Kris för Landskrona – saknar pengar till löner

På planen kämpar Landskrona för att hålla sig kvar i superettan. Vid sidan av planen kämpas det för att överleva ekonomiskt. Ekonomin är ansträngd och det saknas pengar till löner, skriver klubben på sin webbplats.

Tipsa en kompis

Monday 3 September

Förre Rosengårdstränaren tar över krislaget

Jack Majgaard Jensen återvänder till svensk fotboll.Den förre Rosengårdstränaren ska försöka rädda Landskrona Bois kvar i superettan.– Jag har ett inspirerande uppdrag framför mig, säger Jack Majgaard Jensen till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Sunday 2 September

Tränaren hoppade av – hyllas av fans i Bois

Fyra raka förluster.Då kom trendbrottet – 1-1 mot Norrby – som ger Landskrona Bois hopp i bottenstriden i superettan.

Tipsa en kompis

Tuesday 28 August

Tränaren lämnar krisande klubben

Agim Sopi avgår som tränare för Landskrona Bois, enligt uppgifter till Kvällsposten.Klubben kommer släppa nyheten officiellt inom kort.

Tipsa en kompis

Monday 27 August

Värnamo segrare i Smålandsderbyt

Värnamo tog tre blytunga poäng i Smålandsderbyt mot Öster.Uddamålssegern lyfter Värnamo från platsen som nästjumbo förbi Landskrona i superettans bottenstrid.