Tipsa en kompis

2018-03-13

Här gör Henke comeback – i tv

Henrik Larsson provspelar– i division 7.Fotbollslegendaren gör "comeback" i tv-serien "Lingonligan" – och hyllas för sin skådespelartalang.– Det var underbart att ha med Henke, säger Anders Jansson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Landskrona

Grundat år: 1915

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 11 March

Granens nya projekt med Henke: ”Roligt att testa”

Andreas Granqvist är tillbaka för att återetablera Helsingborgs IF i allsvenskan.Nu berättar landslagkapten om det viktiga stödet från en annan HIF- och landslagsikon,Henrik Larsson.Som nära vän, fotbollsrådgivare och numera affärspartner.–Jag ser Henrik som en fantastisk person och en god vän. Det är kul att vi gör allt det här tillsammans, säger Granqvist.

Tipsa en kompis

Thursday 3 January

Sema efter första PL-målet: ”Obeskrivligt – det man drömt om”

Så har han äntligen fått se sitt skott glida in i nätmaskorna i Premier League – Ken Sema. Med en stenhård halvvolley. Därmed sällar han sig till en inte alltför dum skara av svenska Premier League-målskyttar. Zlatan Ibrahimovic, Fredrik Ljungberg och Henrik Larsson är ju några.

Tipsa en kompis

Monday 24 December

”Varför ska jag sluta för att folk tycker jag är för gammal”

Andreas Granqvist fortsatte i landslaget efter VM-succén – efter samtal med Henrik Larsson.Nu ser han tillbaka på det svåra landslagsvalet, att bli ett varumärke och att vara vanlig.– Varför ska jag sluta för att folk tycker jag är för gammal. Jag slutar på mina villkor när jag känner att jag inte kan bidra, säger "Granen" till Helsingborgs Dagblad.

Tipsa en kompis

Tuesday 27 November

Henrik Larsson ny tränare i Växjö

Henrik Larsson är ny tränare i Växjö DFF. Han ersätter Pierre Fondin som i år såg till att debutanten slutade sjua.

Tipsa en kompis

Wednesday 21 November

”Kunde inte hata honom – även om jag försökte”

Henrik Larsson slutade spela för nio år sen men i fotbollsvärlden, och främst i Skottland, är han ihågkommen med både kärlek och skräck.Nu hyllas han rejält av den förre Aberdeen-målvakten David Preece som jämför Larsson med storheter som Lionel Messi och Michael Jordan.”Det sägs att de stora kan sakta ner tiden. De riktigt stora kan få den att stå still", skriver Preece i magasinet Mundial.

Tipsa en kompis

Friday 16 November

MFF:s nyförvärv berättar: Därför nobbade jag Milan

Adi Nalic har lämnat Landskrona Bois för Malmö FF.Nu berättar talangen om förväntningarna inför säsongen, om sin sena fysiska utveckling och om varför han nobbade Milan.– Det är svårt att säga nej men samtidigt har jag alltid sagt att man inte kan utvecklas om man inte mår bra, säger 20-åringen.

Tipsa en kompis

Friday 16 November

Klart: MFF värvar ny mittfältstalang

Malmö FF förstärker laget inför nästa säsong.Adi Nalic värvas från Landskrona Bois.

Tipsa en kompis

Thursday 15 November

Döms till 1 500 i böter för banger mot HIF-spelare

16-åringen såg Helsingborgs IF göra mål mot Landskrona Bois.Då blev han arg – och kastade in en så kallad banger på planen.Nu har han dömts till böter.