Tipsa en kompis

2018-03-13

Här gör Henke comeback – i tv

Henrik Larsson provspelar– i division 7.Fotbollslegendaren gör "comeback" i tv-serien "Lingonligan" – och hyllas för sin skådespelartalang.– Det var underbart att ha med Henke, säger Anders Jansson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Landskrona

Grundat år: 1915

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Friday 16 March

Håller platsen bland de nya stjärnorna

På hela förra säsongen blev det bara ett mål.Men i år stod Elfsborgs Simon Olsson, 20, för en fullträff redan i den nästsista träningsmatchen innan allsvenskan drar i gång.– Det är skönt att få göra ett mål redan nu, säger mittfältaren efter 2–0 mot Landskrona.

Tipsa en kompis

Monday 5 March

24 sponsorer varnade om avhopp på krisklubbens möte

För en vecka sedan avbröts Landskrona Bois årsmöte under kaosartade former.På måndagen stod sponsoravhopp, ekonomi och en ny styrelse i fokus.

Tipsa en kompis

Friday 2 March

Styrelsen avgår – mitt i stormen

De senaste dagarna har det stormat kring Landskrona Bois.Nu kommer beskedet: Styrelsen avgår.“"Tyvärr har vi inte nått samsyn och vi tar vårt ansvar för att inte skapa ytterligare splittring i föreningen”, skriver sex av styrelsemedlemmarna i ett öppet brev.

Tipsa en kompis

Friday 2 March

Målvakt uppges klar för ny klubb

Viktor Noring har tränat med Landskrona Bois den senaste tiden.Nu uppger Fotbollskanalen att målvakten är klar för klubben.

Tipsa en kompis

Thursday 1 March

Kaosklubbens årsmöte avbröts efter en minut

Landskrona Bois infekterade årsmöte hölls på måndagen.I en minut.Sedan ajounerades det till på måndag med hänvisning till att det var mer folk i lokalen än vad brandskyddet tillät.

Tipsa en kompis

Wednesday 28 February

"Jag har pratat med Henrik"

Henrik Larsson säger att han aldrig kommer att återvända till Helsingborgs IF.Klubbens ordförande Krister Azelius tonar ner dramatiken.– Det handlar mer om att han vill göra annat och har andra mål, säger Azelius.

Tipsa en kompis

Wednesday 28 February

Allt blev bara sämre under Henke Larsson

Henrik Larsson hoppas träna ett Premier League-lag om fem år.Jag hoppas innerligt att Larsson lärt sig mer av sin historia i HIF än han vädrar i offentligheten.För även om det långt ifrån bara berodde på honom så blev allting sämre under Henrik Larssons tid i Helsingborgs IF.

Tipsa en kompis

Wednesday 28 February

"Kommer aldrig tillbaka till HIF"

Henrik Larsson förde Helsingborgs IF ur allsvenskan för första gången på 24 år.I en lång intervju med brittiska Independent berättar Larsson om sina framtidsplaner och mer om kaoset under sista året i Helsingborg.– Jordan och jag var de enda som hanterade det på ett professionellt sätt, säger Larsson.