Tipsa en kompis

2018-03-13

Tre nya får chansen Sveriges U21-trupp

Tre nya spelare finns med i Roland Nilssons U21-trupp till EM-kvalmatcherna mot Turkiet och Cypern den 23 respektive den 27 mars.Det är Trelleborgs mittback Dennis Hadzakadunic, Rosenborgsmittfältaren Jonathan Levi och Djurgårdens vänsterförsvarare Jonathan Augustinsson.– Dennis är en spelare som jag haft tidigare i P98 och som fortsatt att utvecklas både i Malmö och i Trelleborg, säger Nilsson i en videointervju på Svenska fotbollförbundets webbplats.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Trelleborg

Grundat år: 1926

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 15:50

Ex-MFF:are avgjorde för TFF i 90:e minuten

Seger utan att övertyga.Men Trelleborgs FF visade skärpa i den svinkalla träningsmatchen i Halmstad.Och ex-MFF:aren Deniz Hümmet behöll kylan när han slog in segermålet i sista minuten.

Tipsa en kompis

Friday 16 March

"Vi är inte Barcelona men..."

Patrick Winqvist har förlängt sitt kontrakt som tränare med Trelleborgs FF – ett lag han menar är i allsvenskan för att stanna.– Men vi är stabila i Trelleborg och står med fötterna i myllan här, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 15 March

Succétränaren förlänger med allsvensk nykomling

Patrick Winqvist har tagit Trelleborgs FF från division 1 till allsvenskan.Nu har succétränaren förlängt sitt kontrakt inför den allsvenska starten.– Jag känner att spelarna och klubben fortsätter att utvecklas, något som varit en viktig faktor för mig i valet att förlänga avtalet, säger Patrick Winqvist.

Tipsa en kompis

Wednesday 14 March

"Kommer söka sju dispenser"

Ödesbesiktningen av Vångavallen är gjord.I början av nästa vecka kommer resultatet.–Besiktningen kändes positiv. Jag är väldigt förhoppningsfull, säger Trelleborgs FF:s sportchef Mattias Kronvall.

Tipsa en kompis

Friday 9 March

Vilken stjärnsmäll för TFF – storförlust i Norrköping

Vilken smäll för Trelleborgs FF.Allsvenska nykomlingarna fick en rejäl lektion på Idrottsparken i Norrköping.Hemmalaget kopplade tidigt ett jättegrepp och hade 4-0 efter en dryg halvtimmes spel.

Tipsa en kompis

Sunday 4 March

Nykomlingen kan tvingas flytta allsvenska premiären

Trelleborgs FF kan tvingas flytta den allsvenska premiären.– Det är en kamp mot klockan, säger klubbens sportchef Mattias Kronvall till Sydsvenskan.

Tipsa en kompis

Saturday 3 March

Nyförvärvet presenterade sig för hemmapubliken

Trelleborgs FF tog på lördagen årets första tävlingsseger.Åtvidaberg besegrades på hemmaplan i en match där nyförvärvet Deniz Hümmet presenterade sig på allvar för Trelleborgs-publiken.

Tipsa en kompis

Friday 2 March

Målvakt uppges klar för ny klubb

Viktor Noring har tränat med Landskrona Bois den senaste tiden.Nu uppger Fotbollskanalen att målvakten är klar för klubben.