Tipsa en kompis

2018-03-13

Tre nya får chansen Sveriges U21-trupp

Tre nya spelare finns med i Roland Nilssons U21-trupp till EM-kvalmatcherna mot Turkiet och Cypern den 23 respektive den 27 mars.Det är Trelleborgs mittback Dennis Hadzakadunic, Rosenborgsmittfältaren Jonathan Levi och Djurgårdens vänsterförsvarare Jonathan Augustinsson.– Dennis är en spelare som jag haft tidigare i P98 och som fortsatt att utvecklas både i Malmö och i Trelleborg, säger Nilsson i en videointervju på Svenska fotbollförbundets webbplats.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Trelleborg

Grundat år: 1926

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Tuesday 12 March

Värvar landslagsman och före detta AIK:are

Trelleborgs FF drömmer om snabb allsvensk comeback.Nu har klubben värvat ex-AIK:aren Nebiyou Perry, 19, från tyska FC Köln.–Jag känner att jag kan utvecklas i TFF, säger kantmittfältaren.

Tipsa en kompis

Friday 1 March

Allsvenska profilen klar för division 5

Från allsvenskan till division 5.Marcus Pode lämnade Trelleborgs FF efter degraderingen i fjor och är nu klar för Klagshamn i division 5.–Jag har haft en lång karriär inom elitfotbollen och hade chansen attfortsätta på elitnivå, men med min bror Daniel som ny huvudtränare i IFKKlagshamn gick det inte att tacka nej, säger Pode.

Tipsa en kompis

Monday 18 February

Skrev långtidskontrakt – nu lånas MFF-löftet ut

Malmö FF:s stortalang Hugo Andersson lånas ut.Kommande säsong spelar mittbacken för Trelleborgs FF i superettan.– Vi tror att Trelleborgs FF kommer att vara en bra miljö för honom, säger MFF:s sportchef Daniel Andersson i ett pressmeddelande.

Tipsa en kompis

Saturday 16 February

Randrup: ”Kunde inte riktigt komma ner i puls”

HELSINGBORG. Flera HIF-spelare signalerade för byte när Anders Randrup tvingades kliva av i träningsmatchen mot Trelleborg.Efteråt ger han lugnande besked.– Jag kunde inte riktigt komma ner i puls och hostade så det var bättre att ta det försiktigt, säger HIF-backen.

Tipsa en kompis

Saturday 16 February

HIF:s offensiva trio briljerade i segern

HELSINGBORG. Med 1,5 månad till allsvenska starten visade HIF offensiv klass mot Trelleborg.Rasmus Jönsson, Wanderson och Andri Bjarnarson satte målen i en stark första halvlek.

Tipsa en kompis

Monday 4 February

Klartecken för TFF:s 50-miljonerssatsning

Trelleborgs FF:s medlemmar har sagt sitt.Nu har klubbens 50-miljonerssatsning mot allsvenskan fått klartecken.– Jag ser med stor tillförsikt på Trelleborgs FF:s framtid, säger Johan Andersson, vd för huvudsponsorn Mellby Gård.

Tipsa en kompis

Tuesday 29 January

Trellleborg får 50 miljoner av storsponsor

Superettanlaget Trelleborgs FF kommer få 50 miljoner kronor de kommande åren för att kunna ta sig tillbaka till allsvenskan och sen etablera sig där.

Tipsa en kompis

Monday 28 January

Sponsor satsar 50 miljoner – ska lyfta Trelleborg tillbaka

Trelleborgs FF rasade i allsvenskan 2018 och slutade sist i tabellen.Nu rustar TFF för snabb comeback.Fotbollskanalen avslöjar att storsponsorn Mellby Gård satsar 50 miljoner för att laget ska komma tillbaka i hetluften.– Det är en väldigt långsiktig satsning och det är också en unik satsning i TFF:s historia, säger vd:n Johan Andersson till Fotbollskanalen.