Tipsa en kompis

2018-03-13

Debutanterna briljerade i Helsingborgs träningsmatch

Filip Sjöberg byttes in och gjorde sina första A-lagsminuter för Helsingborgs IF.Han behövde bara 15 minuter på sig för att också göra sitt första A-lagsmål.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Helsingborg

Grundat år: 1907

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 6 December

CL-klubben på jakt efter Simon Thern

IFK Norrköping kan förlora ytterligare en viktig pjäs.Enligt uppgifter till Aftonbladet jagas mittfältskuggen Simon Thern av grekiska mästarna AEK Aten.

Tipsa en kompis

Friday 30 November

Allsvenska nykomlingen förstärker sin tränarstab

Helsingborgs IF tog steget upp från superettan till allsvenskan.Nu förstärks tränarstaben med Alexander Tengryd.– Jag är väldigt glad över att få jobba i en förening som tagit sig tillbaka till allsvenskan och ligger mig varmt om hjärtat, säger Tengryd i ett pressmeddelande.

Tipsa en kompis

Friday 30 November

Lämnar HIF – klar för nykomlingen

Helsingborg och Falkenberg har tagit klivet upp till allsvenskan.Nu lämnar mittbacken Carl Johansson, 24, HIF för just FFF, enligt GT:s uppgifter.Övergången offentliggörs inom kort.

Tipsa en kompis

Tuesday 27 November

Lämnade Helsingborg – trots Granens försök

Darijan Bojanic lämnar Helsingborg för Hammarby.Att få vara med och slåss om titlar lockade mittfältaren till Bajen.- Nu är det upp till mig att bevisa att jag ska ha samma förtroende här som jag fick i Helsingborg, säger han.

Tipsa en kompis

Monday 26 November

Darijan Bojanic klar för Hammarby

Darijan Bojanic lämnar Helsingborg för spel i Hammarby.

Tipsa en kompis

Monday 26 November

Klart: Lämnar HIF – för Hammarby

Darijan Bojanic lämnar Helsingborg.Ny klubbadress: Hammarby, precis som SportExpressen tidigare avslöjat.– Det känns fantastiskt skönt att det är klart nu och jag ser fram emot att få köra i gång, säger han till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Monday 26 November

Ikonen: "HIF är ett mittenlag – max"

2011 vann han SM-guld med Helsingborgs IF.Efter två år som succétränare i Halland är Mattias Lindström nu tillbaka i Helsingborg – med uppdraget att föra Eskilsminne mot superettan.Kvällsposten tog ett snack med HIF-legendaren Mattias Lindstöm när han låg vid en poolkant i Puerto Rico.– Den nivå HIF är på just nu är ett mittenlag, max, säger HIF-ikonen.

Tipsa en kompis

Monday 19 November

Blåvittsupportern ”Maggan” prisad: ”Kan inte somna nu”

Paulinho, Rikard Norling och Simon Thern får ursäkta.Gladast av alla när Allsvenskans stora pris delades ut var en 74-åring från Göteborg.–Jag har gråtit här, jag är helt slut. Hur ska jag kunna somna i natt? säger Blåvittsupportern Margareta Lindgren.