Tipsa en kompis

2018-03-13

Debutanterna briljerade i Helsingborgs träningsmatch

Filip Sjöberg byttes in och gjorde sina första A-lagsminuter för Helsingborgs IF.Han behövde bara 15 minuter på sig för att också göra sitt första A-lagsmål.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Helsingborg

Grundat år: 1907

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 14 March

"Viktigt att Helsingborgs IF är ett allsvenskt lag 2020"

Helsingborgs IF:s årsmöte handlade om ekonomi och en satsning mot allsvenskan 2020 – och en sjukskriven klubbdirektör.– Det är viktigt att vi är ett allsvenskt lag 2020, säger ordföranden Krister Azelius till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Wednesday 14 March

Nikola Djurdjic nära allsvensk återkomst

Han har gjort sig känd som en målfarlig anfallare i såväl HIF som MFF.Nu är Nikola Djurdjic nära en återkomst till allsvenskan.Enligt Fotbollskanalen är serben nära en övergång till Hammarby.

Tipsa en kompis

Friday 9 March

Helsingborg vände och vann efter uppvisning av Svensson

Helsingborgs IF satte ner foten inför superettanpremiären mot Öster. Man gjorde det genom att vinna – mot Öster.

Tipsa en kompis

Thursday 8 March

Anfallaren nära att lämna Helsingborg

I början av 2017 skrev Oke Akpoveta på ett tvåårskontrakt med Helsingborgs IF.Nu är han på väg bort från klubben."Anfallaren Oke Akpoveta tränar från och med i dag med norska Mjöndalen IF", skriver HIF på sin hemsida.

Tipsa en kompis

Saturday 3 March

"Vi känner alla att Helsingborg borde vara i allsvenskan"

Helsingborgs IF slogs med minsta möjliga marginal ut ur Svenska cupen.Efter uttågen berättar Andri Rúnar Bjarnason om det emotionella uttåget.– Vi känner alla att Helsingborg är tillräckligt bra för att spela i allsvenskan. säger han.

Tipsa en kompis

Saturday 3 March

Dramatik på hög nivå när Örebro gick till kvartsfinal

Djurgården och Östersund vann sina grupper på maximala nio poäng och var de första att bli klara för kvartsfinal. Häcken och Örebro vann på bättre målskillnad och är också klara.

Häcken gick vidare tack vare 1-1 mot GIF Sundsvall. Örebro gick vidare efter 2-2 i Norrköping. I den gruppen blev det dramatik på hög nivå då Örebro, Norrköping och Helsingborg fick samma poäng. Gruppspelet fortsätter på söndagen då fyra nya klubbar ska kvalificera sig till Svenska Cupens kvartsfinaler.

Tipsa en kompis

Saturday 3 March

Skyttekungen frälste HIF – men till ingen nytta

Isländske skyttekungen Andri Bjarnason värvades till HIF för att föra laget tillbaka till allsvenskan.I lördagens cupmatch presenterade han sig för supportrarna – men till ingen nytta.Med minsta möjliga marginal missade HIF kvartsfinalplatsen.

Tipsa en kompis

Saturday 3 March

"Två år på oss att gå upp sedan är det svårt"

Helsingborgs IF kan gå vidare i svenska cupen i dag.Långsiktigt viktigare är att gå upp i allsvenskan – något ordföranden Krister Azelius anser måste ske i år eller nästa år.– Sedan förändras tv-avtalet. Det blir svårt att etablera sig i allsvenskan efter det, säger Azelius.