Tipsa en kompis

2018-03-13

Järnkaminernas protest: ”En oacceptabel krock”

På söndag spelar Djurgården kvartsfinal i SHL-slutspelet.Samma dag möter Djurgården AIK i semifinal av Svenska cupen."Det är en oacceptabel krock", skriver Djurgårdens officiella supporterförening Järnkaminerna i ett uttalande på sin hemsida.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Djurgårdens IF

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:12

Djurgården ställs mot ukrainskt lag i EL-kvalet

Djurgården får tufft motstånd i Europa League-kvalet.Under onsdagen lottades cupvinnarna mot ukrainska FK Mariupol i den andra kvalomgången.Preliminära speldatum för kvalomgång två är torsdagen den 26 juli och 2 augusti.

Tipsa en kompis

12:43

AIK mot Shamrock Rovers i Europa League

AIK ställs mot irländska Shamrock Rovers i den första kvalomgången till Europa League. För Häcken väntar lettiska FK Liepaja.
För det tredje allsvenska laget, Djurgården, står motståndet klart efter klockan 14.

Tipsa en kompis

19:31

Miljonregnet för Dif – efter försäljningen

Omar Colley är klar för italienska Sampdoria.Affären innebär att Djurgården får ett välkommet tillskott i klubbkassan - tack vare en vidareförsäljningsklausul.Enligt uppgifter till SportExpressen får Djurgården omkring 7-8 miljoner kronor för Colleys övergång till Serie A-klubben.– Det handlar om miljoner givetvis, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson.

Tipsa en kompis

Monday 18 June

Djurgårdens jättekap: Värvar Erik Johansson

Djurgården värvar Erik Johansson från FC Köpenhamn.Enligt SportExpressens uppgifter är mittbacken och klubben överens om ett kontrakt på 4,5 år - och mittbacken väntas göra läkarundersökningen i Stockholm den kommande veckan.Går allt som planerat presenteras han officiellt innan midsommarhelgen.

Tipsa en kompis

Sunday 17 June

Kallas ”nye Hazard” och jagas i England

Graham Potter är klar för Swansea - och letar nyförvärv i allsvenskan.Enligt Daily Mirror vill Potter värva Kerim Mrabti från Djurgården.

Tipsa en kompis

Thursday 14 June

Oremo nickade in segermålet i 94:e

Superettans stormöte mellan Halmstad och Helsingborg såg ut att sluta 1-1 men i den 94:e minuten visade Johan Oremo fint häng och nickade in 2-1 för hemmalaget.

Tipsa en kompis

Thursday 14 June

Oremo avgjorde på stopptid – efter tavlan

HALMSTAD. Den uppskjutna premiären mellan Halmstad och Helsingborg såg ut att sluta oavgjort.Men i den fjärde tilläggsminuten nickade Johan Oremo in 2–1 för Halmstad – och räddade tre poäng efter en rejäl målvaktstavla.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 June

Placerades i Djurgården – nu klar för Helsingborg

Han har placerats i Djurgården.Men nu är den förre Landskronasstjärnan Thierry Zahui klar för superettankonkurrenten Helsingborg.– Det känns jättebra. Jag har hört talas om HIF, hur bra och stora de är, säger Thierry Zahui.