Tipsa en kompis

2018-03-13

Järnkaminernas protest: ”En oacceptabel krock”

På söndag spelar Djurgården kvartsfinal i SHL-slutspelet.Samma dag möter Djurgården AIK i semifinal av Svenska cupen."Det är en oacceptabel krock", skriver Djurgårdens officiella supporterförening Järnkaminerna i ett uttalande på sin hemsida.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Djurgårdens IF

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

11:40

"Klart jag funderar över framtiden nu"

Djurgårdens vd Henrik Berggren lämnar klubben för ett att bli operativ chef för Svensk elitfotboll.Nu funderar även sportchefen Bosse Andersson på sin framtid.- Vi sa att vi skulle sluta tillsammans, klart att jag funderar över framtiden, säger han.

Tipsa en kompis

07:08

Därför har Källström dragit sig undan från Djurgården

I fjol var Kim Källström var en av Djurgårdens främsta profiler.I dag tar han avstånd från klubben.– Jag har dragit mig undan för att låta laget köra sitt race utan mig, säger Källström.För SportExpressen berättar han om livet efter karriären - och skuldkänslorna gentemot sin familj.

Tipsa en kompis

Sunday 16 September

Isaksson: ”Jag har inget att skylla på”

Djurgården föll tungt mot BP efter Andreas Isakssons målvaktstavla.Efter matchen var målvakten frustrerad.– Det var tungt, frustrerande. Jag har inget att skylla på, säger Isaksson.FÅ BÄST KOLL: Följ Djurgården Fotboll – direkt i Messenger

Tipsa en kompis

Sunday 16 September

Djurgården föll efter tavlan av Isaksson

Andreas Isakssons tavla blev kostsam för Djurgården.Målvakten lyckades inte stoppa Gustav Sandberg Magnussons distansskott – och Djurgården föll med 0-1 mot Brommapojkarna.

Tipsa en kompis

Sunday 16 September

Jättemiss av Isaksson – BP leder Stockholmsderbyt

Det slår inte direkt gnistor om Djurgårdens anfallsspel just nu. Laget ligger just nu risigt till mot Brommapojkarna – efter en måltavla av Andreas Isaksson.

Tipsa en kompis

Sunday 16 September

Jättetavla gör att Djurgården kan andas ut

Irma Helins frispark, från nästan halva plan, skruvades så svårt att Katlynn Fraine missbedömde den. Det betydde slutresultatet 2-0 för Djurgården mot Växjö som nu har god marginal ner till nedflyttningsplats.

Tipsa en kompis

Sunday 16 September

Djurgårdens hyllning till Frank Andersson

På söndag tar Djurgården emot Brommapojkarna hemma.I samband med det väljer klubben att hylla brottarikonen Frank Andersson som gick bort i söndags.– Han var en riktig djurgårdare och vi vill hylla honom, säger Jonas Riedel, pressansvarig för Djurgården Fotboll.

Tipsa en kompis

Friday 14 September

”Jag var tydlig med att de måste ringa chefen”

– Jag är född för att göra mål. De kallade mig ”Didier Drogba” i Senegal. Alla sa att jag kommer gå i hans fotspår.SportExpressen möter Aliou Badji som stått i skuggan av andra anfallare i Djurgården men nu är redo att kliva fram och ta sin chans.FÅ BÄST KOLL: Följ Djurgården Fotboll – direkt i Messenger