Tipsa en kompis

2018-03-15

”Det är den mest chock- artade straff jag har sett”

Milan var på gång tillbaka mot Arsenal när Danny Welbeck föll lätt i straffområdet.Det svenska domarteamet, med Jonas Eriksson i spetsen, dömde straff till Milanspelarnas stora ilska.– Den känns väldigt, väldigt billig, säger Kanal 9:s expert Anders Svensson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Milan

Grundat år: 1899

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Friday 18 May

”Har aldrig varit med om det i hela mitt liv”

Zlatan Ibrahimovic har tagit amerikanskt körkort.Men den svenske stjärnan gillar inte vad han ser i Los Angeles-trafiken.– Jag har aldrig varit med om det i hela mitt liv, säger Ibrahimovic.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 May

Jonny jobbar som Zlatan Ibrahimovic

Jonny Dillon tjänar pengar på att låtsas vara Zlatan – och han har fått betalt för att vara Zlatans stand-in.Under våren har de träffats under stort hemlighetsmakeri och först nu får 26-åringen berätta om mötet med den svenske superstjärnan.– Jag tänkte: ”Tänk om han hatar det faktum att det finns någon där ute som ser ut som honom?” säger Jonny Dillon.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 May

Janne om Zlatan: ”Jag har inte fått pengar...”

För en månad sedan bekräftade Zlatan Ibrahimovic att det inte blir någon comeback i landslagströjan i VM.Fram tills dess hade det dock spekulerats flitigt, och det gick knappt en intervju utan att förbundskapten Janne Andersson fick frågor om stjärnan.– Det har kostat energi, säger Andersson vid kvällens presentation av VM-truppen.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 May

”Tror han vetat hela tiden att han inte ska vara med”

Mikael Lustig ser fram mot VM i Ryssland som nybliven skotsk mästare.För SportExpressen berättar landslagets högerback bland annat om säsongen som gått, kommande mästerskapet, varför han inte tror på några skrällar i VM-truppen, vad han tycker om att Zlatan inte är med och reaktionerna efter guldfirandet med Celtic när han lånade en polismössa.- Tur att det var en polis med glimten i ögat, annars kanske det gått illa, säger han.

Tipsa en kompis

Sunday 13 May

”Han måste känna att Zlatan hatar honom”

Gårdagens förlust blev Los Angeles Galaxys fjärde raka. Nu höjs allt fler kritiska röster mot klubben – och Zlatan Ibrahimovic.”Stackars Ola Kamara... Han skrev inte på för det här! Han måste känna att Zlatan hatar honom”, skriver ESPN:s expertkommentator Herculez Gomez på Twitter.

Tipsa en kompis

Saturday 12 May

Här hånas Zlatan av fansen – på svenska

Zlatan Ibrahimovic har det tungt i Los Angeles Galaxy just nu.Inte nog med att Dallas ledde med 2-0 i halvtid.På läktarna hånades svensken flitigt av hemmafansen – på svenska.

Tipsa en kompis

Saturday 12 May

Zlatans sågning av Los Angeles

Det har gått sex veckor sedan Zlatan Ibrahimovic gjorde premiär i LA Galaxy-tröjan. Nu berättar svensken vad som förvånat honom mest med livet i Los Angeles.– Folk kan inte köra bil här, det är ett som är säkert, säger han till Eurosport.

Tipsa en kompis

Saturday 12 May

Vännen svarar på myten om Zlatan

Zlatan Ibrahimovic höjer stjärnstatusen på MLS.Men lagkamraten Sebastian Lletget slår tillbaka efter påståendet att svensken ska vara arrogant.– Nej, det stämmer inte alls, säger han enligt TMZ Sports.