Tipsa en kompis

2018-03-29

Osäkerheten kring El Kabir

I måndags blev Moestafa El Kabir klar för en återkomst i BK Häcken.Men premiären är i fara. Pappersarbetet för att få honom spelklar är ännu inte klart.– Vi jobbar febrilt för att lösa detta, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Häcken

Grundat år: 1940

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

16:40

Utspelet: ”De lagen är bäst i Sverige nu”

Tre backar ut – och tre in.AIK:s sportchef Björn Wesström hyllar nyförvärvet Karol Mets och ger sin syn på vilka rivaler som är starkast.– Häcken och AFC Eskilstuna är i final i cupen – de är de två bästa lagen i Sverige just nu, säger han.

Tipsa en kompis

Saturday 16 March

”Får inget svar – tror inte på det han säger”

Mervan Celik sköt BK Häcken till final - med sitt tionde cupmål.Trots superformen i cupen har han förpassats till bänken.Nu berättar Celik om besvikelsen.– Jag tror inte på det han säger till mig, säger han.

Tipsa en kompis

Saturday 16 March

Vill möta AIK i final: ”Man vill visa dem”

STOCKHOLM. BK Häcken är klart för final i svenska cupen.Nu vill Ahmed Yasin ställas mot sin gamla klubb AIK.– Man vill visa vad de gick miste om, säger han.

Tipsa en kompis

Saturday 16 March

Förmodligen varit hela landets bästa lag i vår

Vad kommer efter Ahmed Yasin, Alexander Jeremejeff, Paulinho och Nasiru Mohammed?Svar: Mervan Celik med sitt 10:e mål i Svenska cupen.Uppgiften Häcken 2019 ser allt annat än tacksam ut.

Tipsa en kompis

Saturday 16 March

Häcken till final i Svenska Cupen – avgjorde i 109:e minuten

Häcken är vidare till final i Svenska Cupen efter 3-2 borta mot Djurgården. Hjälte blev Mervan Celik som i förlängningen satte det avgörande målet.

Tipsa en kompis

Saturday 16 March

Djurgården utslaget: ”Den där ska han ta”

Häcken är vidare till final i Svenska cupen.Efter att ha missat ett drömläge i förlängningen fick Mervan Celik revansch och satte dit avgörandet.– Den ska han ta, säger C Mores expert Anders Andersson om Per Kristian Bråtveits målvaktsingripande.

Tipsa en kompis

Saturday 16 March

Ajdarevics pik: ”Då kommer det smälla”

BK Häcken har gått som tåget i svenska cupen.15 mål och endast två insläppta hittills är ett starkt facit.Men i Djurgårdslägret låter man sig inte imponeras allt för mycket.– Det betyder att motståndet inte har utmanat dem tillräckligt mycket, säger Astrit Ajdarevic.

Tipsa en kompis

Saturday 16 March

Ser fram mot semin mot förra klubben

Efter fyra raka vinster i svenska cupen och 15–2 i målskillnad är det dags för ett riktigt test för Häcken.Hisingsklubben möter Djurgården på Tele2 Arena i semifinal.– En bra motståndare i en viktig match, cupen är ju vägen ut i Europa, säger Häckens mittfältare Alexander Faltsetas.