Tipsa en kompis

2018-04-02

Stor irritation efter Ishizakis utvisning

Slutminuterna av Elfsborg-Malmö blev dramatiska.Markus Rosenberg var inblandad i ett bråk med flera andra Elfsborgsspelare.Dessförinnan blev Stefan Ishizaki utvisad – och blev rejält uppretad.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

11:48

”Man kan aldrig säga att det är fel att lämna”

Mattias Svanberg blev en av allsvenskans dyraste försäljningar när Bologna värvade 19-åringen i sommar.Den förre Malmö FF-mittfältaren är fast besluten att lyckas där andra tonåringar har misslyckats.– Man kan aldrig säga att det är fel att lämna när man lämnar. För min del kände jag att jag behövde något nytt, säger Mattias Svanberg.

Tipsa en kompis

Igår 12:16

Välkomnar Zlatan: ”Hade funkat bra”

Markus Rosenberg vände hem till Malmö FF och tog klubben till flera SM-guld och Europaäventyr.Nu har Zlatan Ibrahimovic öppnat för att han vill göra samma sak.– Skulle han dyka upp i Malmö FF någon dag tror jag att det skulle bli ganska bra, säger Rosenberg på lördagens träning.

Tipsa en kompis

Friday 21 September

Missnöjd – efter tiden i MFF: ”Det smärtar lite”

Nikola Djurdjic var med och tog Malmö FF till Champions League för tre år sedan.Men i efterhand är han kritisk mot klubbens sätt att gå skilda vägar med honom, det berättar Djurdjic i Lundhs podcast enligt Fotbollskanalen.– Vi hade en stor framgång och kanske borde någon typ skakat hand och tackat för min tid i klubben, säger han i intervjun.

Tipsa en kompis

Friday 21 September

Kravet efter smällen: ”Vi får sätta oss ned”

GENK. I Malmö FF:s europeiska gruppspel på 2010-talet har laget tio raka förluster och en målskillnad på 4-36.Nu vill Markus Rosenberg se en förändring för att bryta den negativa sviten.– Vi kanske får sätta oss ner och se om vi ska spela lite mer som vi gör hemma, helt klart, säger lagkaptenen.

Tipsa en kompis

Thursday 20 September

AC hade varnat alla i MFF: "Belgisk fotboll är inte skit"

Anders Christiansen, 28, är rejält besviken efter lektionen på KRC Genk Arena.Malmös FF:s danske mittfältare skickar samtidigt en vass passning till de som inte inser vilka kvaliteter det finns i Genk.– Alla tror att belgisk fotboll är skit men det stämmer inte, säger "AC".

Tipsa en kompis

Thursday 20 September

Genk visade hur långt är från Malmö till Europa

Hur långt det är från Sverige till Europa?Malmö FF åkte till Belgien och fick svaret.På en kväll som inte är perfekt – smärtsamt långt.

Tipsa en kompis

Thursday 20 September

Mardrömmen fortsätter: Nattsvarta MFF-siffror

Malmö FF:s nattsvarta bortafacit fortsätter.Det blev förlust med 0-2 borta mot Genk i Europa League-premiären.Lagets tionde raka förlust i CL- och EL-gruppspel.– De skapade inte speciellt mycket, säger experten Anders Svensson i Kanal 9.

Tipsa en kompis

Thursday 20 September

Uddlöst MFF föll i Europa League

Malmö FF fick en tuff start på Europa League-äventyret.
Belgiska Genk dominerade på hemmaplan och vann komfortabelt med 2–0.
Skåningarna hade inte ett enda avslut på mål.