Tipsa en kompis

2018-04-13

Uppgifter: Zengin lämnar i sommar

Erkan Zengin återvände till Hammarby.Nu kan kultspelaren lämna allsvenskan igen.Enligt turkiska Hurriyet är mittfältaren överens med Antalyaspor.- Det är inget som vi vet om, säger sportchefen Jesper Jansson till Fotbollskanalen.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Hammarby

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Sunday 2 December

Berhalter blir förbundskapten i USA

Förre Hammarbytränaren Gregg Berhalter blir förbundskapten för USA:s herrlandslag i fotboll. Den 45-årige amerikanen lämnar MLS-klubben Columbus för att kunna inleda sitt nya uppdrag.

Tipsa en kompis

Tuesday 27 November

Jätteflopp i Hammarby – kan nu bli Zlatans chef

Gregg Berhalter skulle ta Hammarby till allsvenskan.Amerikanen floppade – men är nu på väg att landa ett större jobb i USA.Det kan bli som ny tränare för Los Angeles Galaxy och Zlatan Ibrahimovic.

Tipsa en kompis

Tuesday 27 November

Lämnade Helsingborg – trots Granens försök

Darijan Bojanic lämnar Helsingborg för Hammarby.Att få vara med och slåss om titlar lockade mittfältaren till Bajen.- Nu är det upp till mig att bevisa att jag ska ha samma förtroende här som jag fick i Helsingborg, säger han.

Tipsa en kompis

Monday 26 November

Darijan Bojanic klar för Hammarby

Darijan Bojanic lämnar Helsingborg för spel i Hammarby.

Tipsa en kompis

Monday 26 November

Klart: Lämnar HIF – för Hammarby

Darijan Bojanic lämnar Helsingborg.Ny klubbadress: Hammarby, precis som SportExpressen tidigare avslöjat.– Det känns fantastiskt skönt att det är klart nu och jag ser fram emot att få köra i gång, säger han till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Monday 26 November

Bojanic till Hammarby – läkarundersöks i dag

Darijan Bojanic har gjort sitt val.Enligt SportExpressens uppgifter genomgår mittfältaren i dag läkarundersökningen hos Hammarby.Går allt som planerat presenteras han inom kort.

Tipsa en kompis

Thursday 22 November

Linköping värvar in succémålvakt

Linköpings FC fortsätter att bygga truppen inför nästa säsong. För ett par dagar sedan värvades Mimmi Larsson från Eskilstuna.Nu är Hammarbys målvakt Emma Holmgren klar för klubben.

Tipsa en kompis

Tuesday 20 November

Hammarby nära dubbla värvningar från rivalerna

Hammarby är bara detaljer från att värva Dennis Widgren från Östersunds FK - och en övergång kan bli klar redan den här veckan.ÖFK:s vänsterback kan ersätta Neto Borges som är på väg att säljas.Enligt SportExpressens uppgifter är hans agenter just nu i England och Brighton för att diskutera en övergång till Premier League-klubben.