Tipsa en kompis

2018-04-15

"Håller inte med om att AIK & MFF är i särklass"

Jonas Olsson är tillbaka från sin skada - och går in från start i derbyt.Nu vill lagkaptenen leda Djurgården till toppen av allsvenskan och ännu en derbyseger.- Jag känner inte att det är så många lag i allsvenskan som har högre nivå än vad vi har, säger han.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

West Bromwich

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 18:56

”Tycker inte att jag förtjänar de orden”

Häckens tränare Andreas Alm anklagade DIF-kaptenen Jonas Olsson för att ha velat döda Alexander Jeremejeff när Häcken mötte DIF under söndagen.Nu svarar Olsson på kritiken.– Tycker inte jag förtjänar de orden, säger Jonas Olsson.

Tipsa en kompis

Igår 17:40

Raseri mot Olsson efter bråket: ”Han vill döda honom”

Djurgårdens Jonas Olsson straffades med gult kort efter att ha slagit till, och tagit ett strupgrepp på, Häckens Alexander Jeremejeff.
Då rasar tränaren Andreas Alm – som ville se stjärnan utvisad.
– Han vill döda honom i stort sett, säger Alm till C More.

Tipsa en kompis

Igår 16:51

Kamerorna fångar stjärnornas bråk

Det var heta känslor mellan Djurgårdens Jonas Olsson och Häckens Alexander Jeremejeff under söndagens möte.Det slutade med Olssons sjätte gula kort den här säsongen.Slutresultatet blev 2-1.

Tipsa en kompis

Saturday 7 July

Jonas Olsson: ”Kane har ett som sjätte sinne”

Englands Harry Kane leder VM:s skytteligan efter sex mål på fyra matcher. En spelare som förre West Bromwich-backen, Jonas Olsson, mött många gånger.
– Håll honom så långt ifrån boxen som möjligt, säger Olsson till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Friday 11 May

”Hemflytten är värt det – nu har vi tagit en titel”

Djurgården är cupmästare 2018.Då svämmade känslorna över för Djurgården-spelarna efteråt.– Jag kom till en klubb som slåss om titlar. Nu har vi tagit det, säger Jonas Olsson.

Tipsa en kompis

Thursday 3 May

”Gillar när det är hett, vi har en lång historia”

Malmö FF och Djurgården är på förhand ett stekhett möte.Men det kommer att bli laddat på planen också.Jonas Olsson ser nämligen alltid fram emot att möta Markus Rosenberg.– Vi gillar när det är hett och när det ges och tas ute på planen, säger Olsson.

Tipsa en kompis

Monday 9 April

Olssons dom: ”Han hade uppenbarligen problem”

Jonas Olsson gjorde nio säsonger i Premier League. Nu kommenterar Victor Nilsson Lindelöfs första tid i Manchester United. – Han hade uppenbarligen problem i början, men det har man sett med flera spelare, säger Jonas Olsson i Olof Lundhs podcast.

Tipsa en kompis

Friday 6 April

Olsson tillbaka för Djurgården

Djurgården fick klara sig utan Jonas Olsson mot Östersund.Men mot Trelleborg är försvararen tillbaka igen.– Han är tillgänglig, säger Özcan Melkemichel.