Tipsa en kompis

2018-04-15

Jagas i Premier League – efter galna drömmålet

Viktor Claesson bjöd på ett av säsongens mål i helgen.Det har inte gått obemärkt förbi i de europeiska toppligorna – nu jagas nämligen den svenske landslagsmannen av klubbar i Tyskland och England.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

20:55

Inter avgjorde på övertid – vände underläge mot Tottenham

Inter är tillbaka i Champions League – det med besked. Tottenham blev laget som fick smaka på italienarnas revanschlusta. Inter avgjorde på tilläggstid och vann med 2-1.

Tipsa en kompis

20:49

Inter vände och vann – efter ett supermål

Christian Eriksen såg ut att ha gett Tottenham segern med ett märkligt mål.Men på mindre än tio minuter hade Inter vänt Champions League-mötet.

Tipsa en kompis

16:29

Kanes mystiska fall på bara tre månader

Harry Kane går in i Champions League med ett sargat självförtroende.På bara några månader har han fullbordat förvandlingen från guldgosse till hackkyckling.LÄS MER: Alla övergångar i Premier League inför säsongen 2018/2019

Tipsa en kompis

16:22

Uttagen i landslaget: ”Kom som en chock”

Göteborg FC:s Julia Zigiotti Olme är utropstecknet i Peter Gerhardssons senaste landslagstrupp.Arsenals Jessica Samuelsson är frågetecknet.– Om man har varit borta i över ett år, som hon har varit, så finns det mer att göra, säger Gerhardsson.

Tipsa en kompis

12:50

Profilen tvingas lägga av – är allvarligt sjuk

Liverpool-fostrade Stephen Darby tvingas lägga av som 29-åring.Högerbacken har diagnosticerats med en allvarlig nervsjukdom.– Jag ber er respektera mitt privatliv så att jag kan ställa mig in på kampen jag har framför mig och så att jag kan få umgås med mina nära och kära, säger Darby i ett uttalande.

Tipsa en kompis

12:02

Ikonens tuffa sågning: ”Han har inte funkat”

Victor Nilsson Lindelöf och Manchester United-försvaret har sakteliga hittat tillbaka till formen efter en svag start på säsongen.Men Rio Ferdinand är inte vidare imponerad.

Tipsa en kompis

11:41

Tvingade bort Wenger – nu lämnar han själv

Arsenal är en klubb i en omställningsprocess.Nu lämnar vd:n Ivan Gazidis organisationen för att ta över samma post i Milan.

Tipsa en kompis

00:21

Bundesligajätten är ute efter PL-stjärnan

Tottenham-anfallaren Son Heung-min slipper göra militärtjänst.Det kan göra honom till mer eftertraktad på transfermarknaden.