Tipsa en kompis

2018-04-16

Sanningen bakom Zlatans VM-utspel

Zlatan Ibrahimovic förvirrade många med sitt senaste utspel om sina chanser att spela i VM.Nu har de gåtfulla orden fått en förklaring.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

09:50

Bråk kring statyn – konstnären rasar

Statyn av Zlatan Ibrahimovic står fortfarande inte utanför Friends arena.Nu riktar konstnären Peter Linde kritik mot Svenska fotbollförbundet.– Det är ett kompakt antiklimax. Jag var så inställd på att den skulle resas den 20 november men sen blev det ingenting, det är ganska egendomligt, säger Linde till Aftonbladet.

Tipsa en kompis

08:43

Granqvist: ”Zlatan borde säga det...”

Landslagskaptenen Andreas Granqvist har ingen åsikt om Zlatan Ibrahimovic eventuella medverkan i VM.Däremot vill han att LA Galaxys anfallsstjärna ger ett klart besked.

Tipsa en kompis

00:15

Zlatans vassa pik – till Janne Andersson

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att hinta om fotbolls-VM.I 36-åringens nya reklamfilm för Samsung skickar han en vass passning till den svenske förbundskaptenen Janne Andersson.

Tipsa en kompis

15:05

Rektionen efter frågan om Zlatan: ”Är löjligt”

Zlatan Ibrahimovic till VM eller inte?För den förre landslagsspelaren Daniel Majstorovic är det inget snack om saken.– Att man ens diskuterar det är löjligt, säger han i Olof Lundhs podcast.

Tipsa en kompis

Igår 00:16

Zlatan kan bli lösningen på Uniteds bekymmer

Zlatan Ibrahimovic presterade inte som en superstjärna under sista tiden i Manchester United - men hade lön som en.Nu kan United använda pengarna till att förlänga med David De Gea, uppger Mirror.

Tipsa en kompis

Monday 23 April

Kravet – på Zlatan: ”Det får inte bli så”

Debatten om Zlatan Ibrahimovic i VM rasar i Sverige.Nu säger hans förra landslagskollega Pontus Farnerud att han tror att Zlatan kan komma tillbaka - om han anpassar sig.– Det kan inte bli som förut, säger han till Le Parisien.

Tipsa en kompis

Sunday 22 April

Zlatans oväntade ord: ”Jag är fejk”

Zlatan var minst sagt missnöjd efter LA Galaxys förlust i natt.Men när det blev ett svenskt stjärnmöte efter matchen kunde han ändå bjuda på ett skratt.– Det här är riktiga mästaren, jag är den falska, säger Zlatan.

Tipsa en kompis

Sunday 22 April

Pampens pik mot Zlatan efter förlusten

Zlatan och LA Galaxy blev mållösa mot Atlanta United.Då passade motståndarna på att skicka en passning till Zlatan via Twitter.