Tipsa en kompis

2018-04-16

Seger om tuffa tiden: ”Skönt att börja om”

MALMÖ. Tiden i Lyon avskräckte Caroline Seger från proffslivet.Landslagsstjärnan flyttade hem till damallsvenskan och spelar i kväll allsvensk premiär med FC Rosengård.– Det känns skönt att börja om, jag kom från ett väldigt jobbigt år, säger Seger.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

10:25

IFK Göteborg kallar till presskonferens

GÖTEBORG. IFK Göteborg kallar till presskonferens.Klubben ska informera om förändringar i organisationen.

Tipsa en kompis

21:37

Jättemiss sänkte HIF på Olympia mot AFC

Ett dubbelbyte i paus för att vända underläge mot AFC.Då totalmissade Fredrik Liverstam en nedtagning och kvällen var körd för Helsingborgs IF.– Vi gör en dålig match rakt igenom, säger stjärnmålvakten Pär Hansson till C More.

Tipsa en kompis

16:48

Tillbaka på planen efter skräckskadan

Drygt fem månader har gått sen skräckskadan på San Siro.Nu är Jakob Johansson tillbaka på fotbollsplanen, gör lättare övningar med boll – och drömmer om Ryssland.– Det är alla fotbollsspelares dröm att spela VM, säger landslagsmittfältaren till Radiosporten.

Tipsa en kompis

16:24

Thylin: efter fem första omgångarna

Ett par reflektioner efter Allsvenskans fem första omgångar: Hammarby och Jiloan Hamad är bäst i stan och hela serien. Är det dags att omvärdera Bajen? Malmö FF började spela en direkt och aggressiv fotboll. Är det omodernt?

Tipsa en kompis

Igår 13:58

Stoppades från att tända tomtebloss

Tifot var godkänt - av förbundet. Då stoppades Anders Ungh, 62, från att tända två tomtebloss på Malmö stadion.– Om jag hade tillåtits bränna dem hade det blivit Sveriges första legala pyroteknik på svenska fotbollsarenor, säger Ungh.

Tipsa en kompis

Igår 13:12

MFF-spelarnas krav – efter fiaskostarten

Tre raka utan seger.Då vädrade Markus Rosenberg och några andra rutinerade spelare sina åsikter till tränaren Magnus Pehrsson – och så kom vändningen.–Vi pratade om intensitet. Att träna annorlunda. Det är där jag känner att det har brustit, säger Rosenberg.

Tipsa en kompis

Igår 12:11

Hemlighetsmakeriet kring Blåvittstjärnan

GÖTEBORG. Hemlighetsmakeriet kring Mix Diskerud, 27, fortsätter.IFK Göteborgs sportchef Mats Gren är bakbunden och får inte berätta hur långt kontraktet är.Samtidigt vill norskamerikanen köpa bostad i Göteborg, enligt GT:s uppgifter.

Tipsa en kompis

Igår 11:09

AIK-stjärnan missar resten av säsongen

Robert Lundströms knäskada håller honom borta från spel resten av säsongen.Det meddelar AIK på sin hemsida under tisdagen.- Jag är mycket ledsen över dagens besked, både jag och laget har fått en bra start på säsongen och jag såg verkligen fram mot fortsättningen på 2018, säger han till klubbens officiella hemsida.