Tipsa en kompis

2018-04-16

Seger om tuffa tiden: ”Skönt att börja om”

MALMÖ. Tiden i Lyon avskräckte Caroline Seger från proffslivet.Landslagsstjärnan flyttade hem till damallsvenskan och spelar i kväll allsvensk premiär med FC Rosengård.– Det känns skönt att börja om, jag kom från ett väldigt jobbigt år, säger Seger.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:09

Glädjebeskedet: Bengtsson är redo

Han missade både måndagens och tisdagens träning på grund av förkylning.Nu är Malmö FF på plats i Istanbul – och Rasmus Bengtsson är med.– Jag har gott om bensin i tanken, säger mittbacken.

Tipsa en kompis

14:49

Smällen – Malmö FF i Istanbul utan stjärnan

Här är smällen för Malmö FF inför rysarmötet mot Besiktas i Europa League.Backstjärnan Behrang Safari saknades när MFF anlände till Istanbul.–Uwe Rösler kommer att svara på frågor kring Behrang Safari på kvällens presskonferens, säger MFF:s kommunikationschef Peter Åhlander.

Tipsa en kompis

14:49

Skador stör Besiktas inför MFF-mötet: ”Har avbräck”

Besiktas kan sakna flera nyckelspelare i mötet med Malmö FF.Laget dras med skador, bland annat saknades mittbacken Pepe och offensive Ryan Babel i helgens ligamatch.–Vi har avbräck i truppen, men de spelare vi har kommer gå ut för att vinna, säger managern Senol Günes.

Tipsa en kompis

19:21

Pressen på Besiktas: "Jobbigt för dem"

MALMÖ/ISTANBUL. Bara bortaseger mot Besiktas kan ta Malmö FF vidare.Olof Persson vet exakt hur man gör.– Det var en fin upplevelse, säger MFF:s assisterande tränare.

Tipsa en kompis

Igår 16:19

Blåvitts alternativ i jakten på sportchef

GÖTEBORG. Jonas Olsson är alltjämt huvudspåret – men IFK Göteborg sonderar samtidigt terrängen utomlands efter en ny sportchef.Klubben tittar brett för att hitta en lämplig efterträdare till Mats Gren.En av kandidaterna finns i Danmark – en annan i Norge, enligt GT:s uppgifter.– Det är en internationell verksamhet vi bedriver, säger IFK Göteborgs klubbdirektör Max Markusson.

Tipsa en kompis

Igår 14:38

Här är Hyséns nya roll i IFK Göteborg

GÖTEBORG. Han har spelat sin sista match – men Tobias Hysén, 36, fortsätter arbeta för IFK Göteborg.Nu står det klart hur Blåvitt-ikonens roll kommer att se ut.– För min del känns det helt perfekt. Jag hoppas och tror det ska bli riktigt bra även för IFK, säger han.

Tipsa en kompis

Igår 14:14

Här är allsvenska spelprogrammet – heta premiärmatcher

Det allsvenska spelprogrammet är nu släppt. Premiäromgången bjuder på flera heta matcher – som AIK mot Östersund, Helsingborg-Norrköping samt Malmö-Häcken.

Tipsa en kompis

Igår 14:13

Här är spelschemat för allsvenskan 2019

Den 31 mars sparkar det i gång.Spelschemat för den allsvenska säsongen 2019 är här.De regerande mästarna AIK inleder med att möta Östersund på hemmaplan.