Tipsa en kompis

2018-04-16

JUST NU: Mrabtis tunga skadesmäll

Kerim Mrabti tvingades utgå från derbyt mot AIK med en skada i baksida lår.Nu låter Djurgården meddela att 23-åringen blir borta i ett par veckor.Därmed riskerar Mrabti att missa mötena med Malmö FF, Elfsborg och Hammarby.– Jag kommer att vara borta från spel ett tag men är redo för att komma tillbaka ännu starkare, säger Mrabti.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

20:48

Strandberg och Larsson segerkreatörer för MFF

Drita stod emot i 49 minuter.Sen styrde Carlos Strandberg in 1-0 och matchen var över.Malmö FF avancerar till nästa kvalomgång i Champions League efter seger mot FC Drita med 2-0.

Tipsa en kompis

16:41

Avslöjar: Pekalski nära återkomst till Sverige

Ivo Pekalskis tid i engelska Oxford har blivit förstörd av en korsbandsskada.Nu kan Kvällsposten avslöja att mittfältaren är nära en återkomst till Halmstads BK.– Vi har varit öppna i de dialoger vi haft med agenter och andra att vi är intresserade av Ivo, säger HBK:s ordförande Tony Karlsson.

Tipsa en kompis

11:00

Självsäkra trots underläge: ”Har stora förhoppningar”

Klar förlust på hemmaplan mot Malmö FF.Trots det är FC Drita säkra på sin förmåga och stolta över att representera sitt land och sitt folk.–Vi kom inte hit bara för att representera FC Drita, utan för hela det albanska folket, säger lagets tränare Bekim Isufi.

Tipsa en kompis

11:00

Öppningen: ”Blir det mer får vi ta det då”

I somras stod det klart att Uefa skulle göra om kvalsystemet till Champions League.Vägen till fotbollens finrum blev allt längre för Malmö FF.Men omöjlig?– Det är svårare, men inte omöjligt, säger Markus Rosenberg

Tipsa en kompis

09:00

Rosenberg lär vilja skriva sitt eget slut

Auran, den malmöitiska kaxigheten, målen, gulden och Europaframgångarna.Markus Rosenberg är en av Malmö FF:s allra största – och kommer lämna ett snudd på omöjligt hål att fylla.Men är det något vinnarskallen Rosenberg lär vilja är det att skriva sitt eget slut.

Tipsa en kompis

07:28

Malmö roterar när avancemanget ska säkras

3–0 på bortaplan i Kosovo.
När Malmö ska spela retur mot Drita i Champions League-kvalet så finns utrymme för trupprotation.
– Det kommer att bli förändringar, men förnuftiga förändringar, säger tränare Uwe Rösler till klubbens webbplats.

Tipsa en kompis

07:00

”Han är bland de allra största i MFF:s historia”

Markus Rosenberg har sagt att han är redo att tacka för sig i Malmö FF efter den här säsongen.Men frågan är om Malmö är redo för det.Klubbikoner och tidigare lagkamrater ger här sin bild av personligheten som tog MFF till Champions League två gånger – och nu ska göra det igen.– Han är bland de allra största i klubbens historia, säger MFF-legendaren Staffan Tapper.

Tipsa en kompis

Igår 18:05

Uwe Rösler roterar i truppen: "Behövs på kort och lång sikt"

Bara oavgjort mot Östersund trots massivt spelövertag.Nu tar sig MFF an FC Drita i CL-kvalets returmöte – en match där vissa förändringar kan komma att ske.– Det kommer att bli byten, säger Malmös tränare Uwe Rösler.