Tipsa en kompis

2018-04-16

Inför stormötet: "Två lag som känner sig sårade"

Malmö tappade poäng borta mot Sundsvall – Djurgården förlorade derbut mot AIK.På onsdag möts lagen på Tele 2 arena.– Djurgården hade ingen match som man minns så mycket, precis som vi hade mot Sundsvall, säger Pehrsson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

GIF Sundsvall

Grundat år: 1903

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 18 March

Nödlösningen: ”Han kan spela mittback”

Två viktiga EM-kvalmatcher mot Rumänien och Norge – utan två viktiga mittbackar. Nödlösningen kan bli Mikael Lustigpå positionen.– Han kan spela mittback, han spelade där senast i går, säger Janne Andersson.

Tipsa en kompis

Tuesday 5 March

Ny tränare i Celtic – då kan Lustig stanna

Mikael Lustig har kopplats ihop med AIK.Men efter att Brendan Rodgers sagt upp sig och Neil Lennon tagit över som tränare i Celtic kan nu den svenske landslagsförsvararen stanna i den skotska klubben.- Han har fortfarande mycket att ge Celtic, säger Neil Lennon till skotska Daily Record.

Tipsa en kompis

Wednesday 27 February

Pa Konate tillbaka i allsvenskan

Gif Sundsvall gjorde tidigare klart med sin Mr X.Nu är även Mr Y presenterad.Nämligen tidigare Malmöspelaren Pa Konate.

Tipsa en kompis

Tuesday 26 February

”Lustig berättade att HIF är en stor klubb”

Helsingborgs IF presenterar en ny spelare.Den offensive mittfältaren Kundai Benyu ansluter på lån från Celtic.– Mikael Lustig berättade att Helsingborg är en stor klubb och att detta var en bra möjlighet för mig, säger han till klubbens Youtube-kanal.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 February

Efter Sundsvalls succé – Blåvitt testar spanjorer

Gif Sundsvall har haft stor framgång med sina spanska importer.Nu vill IFK Göteborg testa samma koncept.Enligt GT:s uppgifter kommer två spanjorer att provspela med laget i veckan.

Tipsa en kompis

Friday 15 February

Uppgifter: MFF vill snuva AIK på Lustig

Mikael Lustig, 32, har kopplats ihop med AIK.Nu har Malmö FF gett sig in i jakten – och presenterat ett ekonomiskt upplägg som brädar AIK:s, skriver FotbollDirekt.– Jag brukar inte kommentera spelare som inte tillhör Malmö FF, säger sportchefen Daniel Andersson till sajten.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 February

Sundsvall presenterar värvningen av ”Mr X”

Gif Sundsvall har tidigare hintat om att de ska värva en ”MR.X”.Nu står det klart att Omar Eddahri har skrivit på för klubben.– Det känns fantastiskt bra, säger Sundsvalls sportchef Urban Hagbom på deras hemsida.

Tipsa en kompis

Tuesday 5 February

”Är en kanonvärvning för alla allsvenska lag”

DUBAI. Sebastian Larsson tog SM-guldet han flyttade hem för att vinna.Nu berättar AIK:s landslagsman sanningen om den bisarra händelsen i guldmatchen mot Kalmar, hur han ska locka Mikael Lustig till AIK, framtiden i Blågult - och vilket mottagande han förväntar sig av Malmö FF:s supportrar den här säsongen.- Jag är inte den mest populära personen i Malmö och jag får nog acceptera att höra ett och annat från deras supportrar i år, säger han.