Tipsa en kompis

2018-04-16

Kravet på klubben: värva storstjärnan

Bayern München-esset Thiago Alcantara kan vara på väg till Manchester City.Enligt Daily Mail har Pep Guardiola krävt ledningen att få förstärka med mittfältsstjärnan.Nu ska engelska storklubben vara på väg att lägga ett bud på stjärnan på 50 miljoner pund, vilket motsvarar cirka 600 miljoner kronor.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Manchester C

Grundat år: 1880

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 20 March

City nära superköp: ”Livrädd för dem nu”

Manchester City är på väg att göra en riktig praktvärvning.Saul Niguez har nobbat Barcelona för att få komma till Etihad i stället, rapporterar ESPN.

Tipsa en kompis

Sunday 17 March

Planen – ska värva för 3,7 miljarder

Real Madrid vill värva.Klubben siktar in sig på Manchester Citys stjärna Raheem Sterling som en del av sin plan att bygga upp sin trupp, rapporterar Mirror.

Tipsa en kompis

Saturday 16 March

Potters Swansea utslaget – efter ett sent offsidemål

Kristoffer Nordfeldt stod för en jättematch när Swansea höll på att skrälla bort Manchester City ur FA-cupen.Men giganten City kunde vända efter Kun Agüeros sena, kontroversiella 3-2.– Det är ett mål som inte ska vara godkänt, säger Eurosports kommentator Jonas Dahlquist.

Tipsa en kompis

Friday 15 March

JUST NU: Giganterna ställs mot varandra

Gigantmöte i Champions Leagues kvartsfinal.Barcelona möter Manchester United.Tottenham möter Manchester City.Liverpool möter Porto.Ajax möter Juventus.

Tipsa en kompis

Thursday 14 March

Han sparkas efter CL-förnedringen

Schalke föll med totalt 10-2 mot Manchester City i Champions League.Nu sparkas tränaren Domenico Tedesco.

Tipsa en kompis

Tuesday 12 March

Makalös City-kross – vinner med 10-2 totalt

Manchester City gjorde slarvsylta av Schalke 04.De engelska serieledarna krossade Schalke med 7-0 och vann dubbelmötet med totalt 10-2.

Tipsa en kompis

Sunday 10 March

Liverpool hakar på City i toppen

Liverpool har inte gett upp drömmen om en Premier League-vinst än. Trots en tuff öppning hemma mot Burnley kunde laget vända och vinna med 4–2. Nu är avståndet till Manchester City återigen nere i en poäng.

Tipsa en kompis

Saturday 9 March

City ångar på men Tottenham tappade

Raheem Sterling blev hjälte för sitt Manchester City när han med ett hattrick sänkte Watford. Ligaledaren vann matchen med 3–1 och är nu fyra poäng före Liverpool som har en match mindre spelad.